ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το συναυλιακό… Γιαννιώτικο Σαλόνι

Εικόνα του άρθρου Το συναυλιακό… Γιαννιώτικο Σαλόνι
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/07/2018, 22:30
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Την πρώτη του συναυλία στο πάρκο Πυρσινέλλα (Γιαννιώτικο Σαλόνι) πραγματοποίησε το Σάββατο 30 Ιουνίου το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών, στο πλαίσιο του Its Kale Festival.

Η συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου και του Σωκράτη Μάλαμα κατάφερε να προσελκύσει πολύ κόσμο, παρά τις δύο αναβολές. Το πάρκο Πυρσινέλλα αποδεικνύεται ένας καλός τόπος για τέτοιου είδους εκδηλώσεις, αν και χρειάζονται ακόμη αρκετές παρεμβάσεις. Η μουσική σκηνή στήθηκε μπροστά από τα γήπεδα του τένις.

«Μπορεί να αντιμετωπίσαμε το διάστημα που πέρασε δεκάδες φυσικά και τεχνητά εμπόδια, αλλά το Πνευματικό Κέντρο και η δημοτική αρχή απέδειξαν ότι έχουν την ετοιμότητα, τη θέληση και την τεχνογνωσία να τα ξεπεράσουν. Με τις εκδηλώσεις μας το επόμενο διάστημα, η πόλη και οι πολίτες ανακτούν ουσιαστικά και πάλι τον αγαπημένο τους χώρο, πρώτο βήμα για την ουσιαστική αξιοποίησή του» επισημαίνει σε γραπτή του δήλωση ο πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Κώστας Γκόγκος.  

Σε ανακοίνωσή του, το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου αναφέρει ότι για την πραγματοποίηση της συναυλίας «υπήρξε πλήρης κινητοποίηση του προσωπικού αλλά και των τεχνικών υπηρεσιών της δημοτικής αρχής», ενώ ευχαριστεί τους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού και την Πυροσβεστική Υπηρεσία για τη συμβολή τους.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back