ΘΕΑΤΡΟ

«Σύνθεση»: ένα βραβείο και ένας έπαινος

Εικόνα του άρθρου «Σύνθεση»: ένα βραβείο και ένας έπαινος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/08/2023, 16:08
ΘΕΑΤΡΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Άλλη μια θεατρική ομάδα των Ιωαννίνων επέστρεψε με διακρίσεις από το 7ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμου Μονεμβασίας.

Η Καλλιτεχνική Σκηνή Ηπείρου «Σύνθεση» συμμετείχε στο φεστιβάλ με το έργο «Πάλι καλά» του Βασίλη Κατσικονούρη, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Κατσάνου. Η Έλλη Κατσάνου απέσπασε το βραβείο 1ου γυναικείου ρόλου και ο Κώστας Βενέτης έλαβε τιμητικό έπαινο ερμηνείας.

Το «Πάλι Καλά», το οποίο αποτελούνταν από τους μονολόγους «Ο Μάκης» και το «Μπουφάν της Χάρλεϋ», είχε παρουσιαστεί στα Ιωάννινα τον Δεκέμβριο του 2022.

Η «Σύνθεση» ευχαριστεί τους διοργανωτές και τους εθελοντές του Φεστιβάλ Μονεμβασιάς. Σημειώνει δε ότι από τις 12 ομάδες που έλαβαν μέρος στο φεστιβάλ, οι δύο ήταν από τα Ιωάννινα. Και οι δύο ομάδες («Θεατρική Συμπαιγνία» και «Σύνθεση») βραβεύτηκαν. Προσθέτει δε ότι βραβείο πήρε και ο Γιάννης Σεντελές στο πλαίσιο του διαγωνισμού συγγραφής θεατρικού έργου για τον «Κλέφτη» που έχει ανεβάσει η ομάδα «βορείως» των Βορείων Τζουμέρκων.

Η «Σύνθεση» ετοιμάζεται πια για το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Διστόμου, από 18 έως 24 Αυγούστου, όπου θα συμμετάσχει με μια άλλη παραγωγή της: «Black Birthday».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back