Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Συμπόσιο νευρολογίας στα Γιάννενα

Εικόνα του άρθρου Συμπόσιο νευρολογίας στα Γιάννενα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/09/2021, 14:22
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μετά από μια μακρά περίοδο αποχής λόγω συνθηκών πανδημίας, η Ακαδημία Νευροεπιστημών επιστρέφει με το 15ο Συμπόσιο Νευρολογίας, και με φυσική παρουσία, το οποίο θα γίνει από 30 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου, στα Γιάννενα, και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Du Lac.

Πρόεδρος της Ακαδημίας Νευροεπιστημών είναι ο καθηγητής Νευρολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Σπύρος Κονιτσιώτης.

«Tα τελευταία χρόνια δίνεται ιδιαίτερο βάρος στον εκπαιδευτικό χαρακτήρα του Συμποσίου, με στόχο την ανάδειξη των τελευταίων εξελίξεων στις κινητικές διαταραχές, σε συχνά ή σπανιότερα νευρολογικά νοσήματα και στην πολλαπλή σκλήρυνση» σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ειδικότερα, η θεματολογία του 15ου Συμποσίου Νευρολογίας περιλαμβάνει πολλά θέματα κινητικών διαταραχών, συνεδρίες για πολλαπλή σκλήρυνση, κεφαλαλγία, άνοια, αγγειακά επεισόδια, περιφερικό νευρικό σύστημα και επιληψία. Επίσης, σεμινάρια απεικόνισης για κινητικές διαταραχές και όπως πάντα σεμινάριο πρακτικής άσκησης σε εγχύσεις τοξίνης της αλλαντίασης.

Όπως αναφέρει η Οργανωτική Επιτροπή: «Είμαστε αισιόδοξοι ότι τόσο η δια ζώσης όσο και η εξ αποστάσεως παρακολούθηση του συμποσίου θα προσφέρει σε όλους μας την ευκαιρία για επικοινωνία, δικτύωση, ανταλλαγή απόψεων και ζωηρές συζητήσεις που αποτελεί και τον θεμελιώδη στόχο του συμποσίου».

Το 15ο Συμπόσιο Νευρολογίας έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων, ενώ χορηγούνται 28 Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME – CPD Credits) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

Εγγραφές εδώ: https://15osymposio-neurologias.events.podimatas.gr/registration-page/.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back