Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Στον δρόμο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κωπηλασίας

Εικόνα του άρθρου Στον δρόμο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κωπηλασίας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/05/2018, 21:21
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τον επικεφαλής ομοσπονδιακό προπονητή της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας (και διευθυντή προπονητικής της FISA) Τζιάννι Ποστιλιόνε, υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης. Το θέμα της συζήτησης ήταν η προετοιμασία για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων ανδρών-γυναικών του 2019 που θα διεξαχθεί στη λίμνη Παμβώτιδα.

Όπως ανέφερε ο περιφερειάρχης, οι εργασίες που ανέλαβε η Περιφέρεια στο πλαίσιο προγραμματικής σύμβασης με το ΠΕΑΚΙ, θα ολοκληρωθούν στον προβλεπόμενο χρόνο και σύμφωνα με τις υποδείξεις της Ομοσπονδίας.

Στο θέμα αυτό έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα ο κ. Ποστιλιόνε, καθώς, όπως τόνισε, η ολοκλήρωση των εργασιών, θα βοηθήσει και στην επιλογή των Ιωαννίνων από ξένες Ομοσπονδίες για τη χειμερινή προετοιμασία των ομάδων τους.

Σύμφωνα με  ενημέρωση που τους έγινε από τον επιβλέποντα μηχανικό της Περιφέρειας, οι εργασίες που έχει αναλάβει η Περιφέρεια αφορούν την αποκατάσταση του υδατόπυργου, των κερκίδων, τμήματος του λεμβαρχείου, των WC και τμήματος των αποδυτηρίων του Ναυτικού Ομίλου και τη συντήρηση των χώρων πρόσβασης από την κύρια εγκατάστασή του μέχρι τον υδατόπυργο.

Τον κ. Ποστιλιόνε συνόδευαν η πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, Μάρθα Παλαιοπάνου και Αλέξανδρος Μπερής αντίστοιχα.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back