Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Στην «Πίνδο» και η παράταξη «Ιωάννινα_2023»

Εικόνα του άρθρου Στην «Πίνδο» και η παράταξη «Ιωάννινα_2023»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/05/2023, 14:49
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ο αγροτικός πτηνοτροφικός συνεταιρισμός «Πίνδος» συνεχίζει να αποτελεί έναν δημοφιλή τόπο επίσκεψης για πολιτικά πρόσωπα. Αυτή τη φορά, την «Πίνδο» επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της παράταξης «Ιωάννινα_2023» με επικεφαλής την Τατιάνα Καλογιάννη.

Η επίσκεψη έγινε με το δεδομένο ότι σχεδόν το 70% των πτηνοτροφείων που συνεργάζονται με τον συνεταιρισμό, χωροθετούνται στον Δήμο Ιωαννιτών.

Η συζήτηση, σύμφωνα με ανακοίνωση της παράταξης, επικεντρώθηκε στην ανάγκη για την αναβάθμιση των οδών πρόσβασης προς τις πτηνοτροφικές εγκαταστάσεις όπως και η αναζήτηση αναπροσαρμογών της τιμολογιακής πολιτικής των χρεώσεων των ανταποδοτικών τελών, συνδυασμένη με αναβάθμιση των αντίστοιχων υπηρεσιών από πλευράς Δήμου. Η κα Καλογιάννη έδωσε μάλιστα συγχαρητήρια στον συνεταιρισμό για «τα πρότυπα λειτουργίας της επιχείρησης». «Ο Α.Π.Σ.Ι. 'Πίνδος' έχει κατακτήσει υψηλή θέση στην αγορά λόγω του σωστού σχεδιασμού και προγραμματισμού των επενδύσεων που υλοποιεί, όσο και της ολιστικής ποιοτικής διαχείρισης που ακολουθεί, αποτελώντας πρότυπο προς μίμηση» αναφέρει σε δήλωσή της.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back