Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στην εθνική ομάδα open water η Στέλλα Χριστοδούλου

Εικόνα του άρθρου Στην εθνική ομάδα open water η Στέλλα Χριστοδούλου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/06/2018, 21:55
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μια Γιαννιώτισσα είναι μεταξύ των έξι κολυμβητών, που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων Ανοιχτής Θάλασσας (Open Water), που θα διεξαχθεί από τις 13 έως τις 15 Ιουλίου στη Βαλέτα της Μάλτας.

Πρόκειται για την 15χρονη αθλήτρια του Αθλητικού Ομίλου «Ποσειδών» Ιωαννίνων Στέλλα Χριστοδούλου, που θα αγωνιστεί στην κατηγορία των κορασίδων. «Αισθάνομαι πολύ ικανοποιημένη για την ευκαιρία να εκπροσωπήσω την χώρα μου στους πανευρωπαϊκούς αγώνες και θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για ένα καλό αποτέλεσμα», αναφέρει σε γραπτή δήλωσή της η Στέλλα Χριστοδούλου, η οποία επιλέχθηκε από την Εθνική Ομάδα Open Water, χάρη στην 1η θέση που κατέκτησε σε αγώνα πρόκρισης σε ανοιχτή θάλασσα στην Αγία Τριάδα Θεσσαλονίκης, στις 3 Ιουνίου.

Η διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου «Ποσειδών» συγχαίρει τη Στέλλα Χριστοδούλου για την επιλογή της στην εθνική ομάδα και της εύχεται καλή επιτυχία στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων Ανοιχτής Θάλασσας στη Βαλέτα. Επίσης, εκφράζει τα συγχαρητήριά της και στον προπονητή της Γιώργο Δούλη.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back