ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Πρέπει να ψηφίσετε την Κυριακή, έτσι αρχίζει»

Εικόνα του άρθρου Στέφανος Κασσελάκης: «Πρέπει να ψηφίσετε την Κυριακή, έτσι αρχίζει»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/09/2023, 16:00
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, με όλα τα χαρακτηριστικά μιας επικοινωνιακής πολιτικής σύνθεσης.

Αυτά ακριβώς όμως, φαίνεται ότι προσπαθεί να τα χρησιμοποιήσει προς όφελός του.

Χτες, Τετάρτη 13/9 στα Γιάννενα πχ, έκανε μια μαζική συνάντηση στο Patio, στη Ζυγομάλλη, χωρίς την κλασική εκδοχή της κομματικής εκδήλωσης.

Ναι μεν ήταν παρόντα πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά είχε και κόσμο ο οποίος έδειξε ενδιαφέρον για το «φαινόμενο Κασσελάκη».

Τον υποψήφιο πρόεδρο συνόδευσε ο Θανάσης Οικονόμου, μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, ενώ παρών ήταν και τρεις άλλοι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος, ο Μάριος Κάτσης από τη Θεσπρωτία, ο Χρήστος Γρίβας και η Λίλα Σουλελέ, υποψήφιοι με τον ΣΥΡΙΖΑ στα Γιάννενα, στις τελευταίες εθνικές εκλογές. Την εισαγωγή έκανε ο συντονιστής της ΝΕ Ιωαννίνων του κόμματος, Σάββας Δημητριάδης.

Ο κ. Κασσελάκης χαιρέτησε σχεδόν όλους και όλες που βρέθηκαν στο μαγαζί και το δρόμο (πάνω από 200 άτομα), προσωπικά.

Μιλώντας, λίγο αργότερα, στους παραβρισκόμενους-ες, ήταν αρκετά… προεκλογικός και όχι μόνο για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. Είπε δηλαδή μεταξύ άλλων ότι στόχος του είναι η αριστερά να κυβερνήσει.

Επίσης, σε προεκλογικό τόνο (και κινήσεις) ήταν οι δεσμεύσεις του, όπως το «τέλος» σε διάφορα πράγματα: στις επιδοτήσεις των καναλιών, στις επιδοτήσεις των βουλευτών, στους διορισμούς πολιτικών στα νοσοκομεία, στο ακαταδίωκτο των τραπεζιτών, κ.α.

Ακόμα, άνοιξε και σε πραγματικό χρόνο διάλογο με τον κόσμο. Σε μια παρατήρηση που δέχθηκε, για το «ξεδόντιασμα συστήματος δικαστικών και δημοσιογράφων» απάντησε «εγώ γουστάρω. Αλλά θα πρέπει να ψηφίσετε την Κυριακή, έτσι αρχίζει».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back