ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Σταματήστε συναθροίσεις και μαζώξεις»

Εικόνα του άρθρου «Σταματήστε συναθροίσεις και μαζώξεις»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/03/2021, 15:03
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Νέες εκκλήσεις απηύθυνε σήμερα προς τους πολίτες να τηρήσουν αυστηρά τα μέτρα για την αποτροπή μετάδοσης του κορονοϊού τις επόμενες μία-δύο εβδομάδες ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης, ο οποίος έκανε λόγο για «έναν απρόσμενα μεγάλο αριθμό κρουσμάτων» που παρουσιάζει η Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων ιδίως.

Ο κ. Καχριμάνης ζήτησε να περιοριστούν οι άσκοπες μετακινήσεις και να σταματήσουν οι συναθροίσεις και οι μαζώξεις πριν ή μετά από κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως είναι κηδείες και μνημόσυνα. Επικαλούμενος τα στοιχεία που προκύπτουν από τις ιχνηλατήσεις, είπε ότι «ο μεγαλύτερος αριθμός των κρουσμάτων προέρχεται από αυτές τις κατηγορίες». Έκκληση απηύθυνε και σε όσους βρίσκονται θετικοί στον κορονοϊό, από τους οποίους ζήτησε να συνεργάζονται με τις υπηρεσίες και να παρέχουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

«Έχει γίνει μια καλή, ουσιαστική και αποτελεσματική εργασία τους προηγούμενους  μήνες. Θα πρέπει να συνεχιστεί στο ίδιο επίπεδο για να ελέγξουμε τη διασπορά» κατέληξε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back