ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Σπ. Ριζόπουλος: «Το ανεξήγητο έργο της Νιάρχου»

Εικόνα του άρθρου Σπ. Ριζόπουλος: «Το ανεξήγητο έργο της Νιάρχου»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/07/2023, 23:34
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Φαραωνικό» έργο χαρακτηρίζει την οδό Νιάρχου ο επικεφαλής της παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου» Σπύρος Ριζόπουλος, με αφορμή αυτοψία που έγινε. Παράλληλα καταθέτει πρόταση για παρεμβάσεις μικρότερης κλίμακας, όπως η διαπλάτυνση και η μονοδρόμηση. Το έργο, ωστόσο, έχει διαμορφωθεί και χρηματοδοτείται με πολλά εκατομμύρια από το ΕΣΠΑ.

Ο κ. Ριζόπουλος κάνει λόγο για «προσχήματα» εκ μέρους της περιφερειακής αρχής Ηπείρου για την αναγκαιότητα υλοποίησης του έργου.

Όπως υποστηρίζει, δεν ισχύει θέμα έγκαιρης μετάβασης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπως και δεν προβλέπεται σημείο επαφής με την Ιόνια οδό. Αναφέρει ακόμα ότι το έργο δεν θα τελειώσει στην παρούσα προγραμματική περίοδο και ότι θα συνεχίσει να χρηματοδοτείται από το επόμενο ΕΣΠΑ.

Η θέση του επικεφαλής των «Οριζόντων Ηπείρου» είναι ότι τα «κονδύλια αντί να σπαταληθούν στο ανεξήγητο έργο της Νιάρχου, θα μπορούσαν να επενδυθούν για την αναβάθμιση της ασφάλειας στην περιφερειακή οδό όπου γίνονται ατυχήματα».

Η τοποθέτηση του κ. Ριζόπουλου συνοδεύτηκε από σχετικό βίντεο στον τοπικό Τύπο (το βίντεο, όπως σημειώνεται, έγινε πριν τον θάνατο της 21χρονης κοπέλας στον κόμβο του Πανηπειρωτικού).

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back