Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σημαδιακό ματς και σχέδια για ψηλότερα

Εικόνα του άρθρου Σημαδιακό ματς και σχέδια για ψηλότερα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/03/2019, 12:27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ

Την Κυριακή 3 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι οι παίκτριες του Γιώργου Σιαμέτη υποδέχονται τους Τιτάνες Δράμας. Μπορεί η βαθμολογική διαφορά των δύο ομάδων να είναι μεγάλη, αλλά μεγάλοι είναι οι συμβολισμοί.

Πριν από 2 χρόνια, στις 3 Μαρτίου του 2017, ο ΠΑΣ WBC έχανε από τους Τιτάνες στο κλειστό της Λιμνοπούλας και έπεφτε κατηγορία. Αυτή την Κυριακή, ο ΠΑΣ WBC υποδέχεται τους Τιτάνες στο Νέο Κλειστό και ο στόχος του βρίσκεται ακόμα πιο ψηλά.

«Θέλουμε να φτάσουμε στο ντέρμπι με την Πυλαία που το έχουμε στην έδρα μας, με όσο το δυνατόν καλύτερη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση, Αν πάρουμε τα ματς με Δράμα-Βόλο, μια νίκη στο ματς με την Πυλαία θα αλλάξει όλους τους στόχους που έχουμε θέσει από την αρχή της χρονιάς» τόνισε μεταξύ άλλων ο προπονητής της ομάδας και πρόσθεσε ότι «δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι την τελευταία φορά που παίξαμε εντός έδρας χάσαμε με 20 πόντους και πέσαμε κατηγορία, αλλά και ότι τότε έλεγα πως όλοι υποσχόμαστε σε όλους πως θα επιστρέψουμε στις εθνικές κατηγορίες».

Η Στέλλα Ξανθοπούλου πρόσθεσε πως «όσοι και όσες ήταν δύο χρόνια πριν στο γήπεδο, ξέρουν ακριβώς γιατί μιλάμε. Είμαστε πάρα πολύ έτοιμες και ψυχολογικά δυνατές για το παιχνίδι, για ένα λόγο παραπάνω: Θα έχουμε μαζί μας τους φιλάθλους και τους κοντινούς μας ανθρώπους να μας στηρίξουν σε αυτή την προσπάθεια».


ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back