ΘΕΑΤΡΟ

«Shakespeare Globe» από τη «Θεατρική Συμπαιγνία»

Εικόνα του άρθρου «Shakespeare Globe» από τη «Θεατρική Συμπαιγνία»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/11/2017, 13:02
ΘΕΑΤΡΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την παράσταση «Shakespeare Globe» παρουσιάζει το εργαστήρι της «Θεατρικής Συμπαιγνίας» την Κυριακή 19 Νοεμβρίου, στις 20:30, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών. Πρόκειται για μια περιήγηση στο ερωτικό σύμπαν του William Shakespeare. Σαιξπηρικοί ήρωες από επτά διαφορετικά έργα του άγγλου ποιητή συναντιούνται για μία και μοναδική βραδιά σ' ένα μαγικό τρισδιάστατο δάσος.

Τη σκηνοθεσία έχουν κάνει η Γιολάντα Καπέρδα και η Αγγελική Μιχαλοπούλου.

Παίζουν: Παναγιώτα Πανταζή, Γεωργία Γοργόλη, Σπύρος Τζίμας, Ανδρέα Σταύρου, Μυρτώ Γιαννούλη, Λυδία Κηπουρίδη, Έλλη Θεοδώρου, Κάτια Κωστούλα, Παναγιώτα Κοσμά, Θωμάς Ζήσης, Μαρία Ντούρου, Δάφνη Σιάφη, Σταύρος Τάννας, Δήμητρα Κοτζαμουράτογλου, Δήμητρα Κιτσάκη, Έλλη Πέτσιου, Μαρίνα Χατζηρούπη, Σταύρος Σταυρόπουλος, Ορέστης Τζίμας, Κατερίνα Βλάχου, Σπύρος Βάρφης, Ελευθερία Πανταζή, Μαρία Νταλαούτη, Σοφία Ζήση, Πέτρος Καππάς, Ελένη Νούτσου, Ευγενία Λιούτα, Αναστασία Σακουφάκη.

Οι υπόλοιποι συντελεστές της παράστασης είναι: Τα σκηνικά και 3D mapping o Σπύρος Φρίγκας, την επιμέλεια της κίνησης η Ελεονώρα Ηλία, τους φωτισμούς ο Κώστας Ζούκας, τον ήχο ο Ηλίας Αράπογλου, την κατασκευή των σκηνικών ο Σπύρος Βάρφης, ο Ορέστης Τζίμας και η Μαρία Νταλαούτη, βίντεο-φωτογραφίες ο Παύλος Φωτόπουλος. Την επιμέλεια των κοστουμιών όπως και τη μουσική επιμέλεια έχουν αναλάβει η Γιολάντα Καπέρδα και η Αγγελική Μιχαλοπούλου. Βοηθοί σκηνοθέτη ο Ραφαήλ Πάγγος και η Δάφνη Σκαντζούρη

Η «Θεατρική Συμπαιγνία» με ανακοίνωσή της ευχαριστεί το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων και τον Λεωνίδα Θεοδωρίδη για την παραχώρηση των κοστουμιών.

Τιμή εισιτηρίου για την παράσταση: 5 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back