Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Σε αναζήτηση influencers…

Εικόνα του άρθρου Σε αναζήτηση influencers…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/11/2021, 23:23
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Όταν η εμβολιαστική πολιτική έχει αποτύχει οικτρά και όταν η κυβέρνηση συνεχίζει να «αγκαλιάζει» την Εκκλησία, τότε επιστρατεύεται η αναζήτηση «σωτήρων» ή influencers ως αντίδοτο στα όχι ιδιαίτερα καλά εμβολιαστικά νούμερα.

Την τακτική αυτή υιοθέτησε σήμερα και ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης ο οποίος επικαλέστηκε παραδείγματα ανθρώπων που, όπως προκύπτει από τα λεγόμενά του, κοινό χαρακτηριστικό έχουν την ελληνορθόδοξη πίστη. Αναφορά έκανε λοιπόν στον παπά-Νικόλα Αλεξίου από την Κράψη Ιωαννίνων, που υπηρετεί στην Εράτυρα Κοζάνης, με σχετικό βίντεο να έχει γίνει viral. «Ο παπά-Νικόλας είπε απλοϊκά ‘να πάτε να εμβολιαστείτε’» είπε ο κ. Καχριμάνης.

Για τον περιφερειάρχη, δεν υπάρχει μόνο το παράδειγμα του ιερέα, αλλά και του καθηγητή Παθολογίας-Ρευματολογίας και διευθυντή Παθολογικής Κλινικής στο Νοσοκομείο «Αττικό» Δημήτρη Μπούμπα εκ Μετσόβου, για τον οποίο ο περιφερειάρχης μοιράστηκε, όπως συνηθίζει, μια προσωπική ιστορία. «Μπορεί να επηρεάσει πολλούς πολίτες λόγω και της ελληνορθόδοξης σχέσης του» είπε ο κ. Καχριμάνης.

Τέλος, αφού ενημέρωσε ότι ο ίδιος έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου, απηύθυνε κατά την τηλεδιάσκεψη του Περιφερειακού Συμβουλίου, έκκληση «να πείσουμε τους συνανθρώπους μας, ειδικά αυτούς που αγαπάμε, να εμβολιαστούν». Μια έκκληση που έγινε από το γραφείο του, με την εικόνα του Χριστού σε δεύτερο πλάνο.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back