ΘΕΑΤΡΟ

Σαββατοκύριακο με παιδικό θέατρο

Εικόνα του άρθρου Σαββατοκύριακο με παιδικό θέατρο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/03/2019, 15:22
ΘΕΑΤΡΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δύο παραστάσεις για παιδιά (αλλά και για μεγάλους) ανεβαίνουν αυτό το σαββατοκύριακο στο Θέατρο «Έκφραση» (Αραβαντινού 14).

Η πρώτη παράσταση είναι παραγωγή του Θεάτρου «Έκφραση». Πρόκειται για το παραμύθι του Αντουάν Ντε Σεντ Εξιπερύ «Ο Μικρός Πρίγκιπας», που θα ανέβει την Κυριακή 24 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι. Θα ακολουθήσουν τρεις ακόμα παραστάσεις στις 31 Μαρτίου, στις 7 και 14 Απριλίου.

Τρεις ηθοποιοί, η Μίνα Παππά, ο Πέτρος Χριστακόπουλος και ο Θανάσης Λανάρης, κι ένας μουσικός, ο Μιχαήλ Παππάς, που παίζει ζωντανά, συστήνουν ξανά το κλασικό αυτό έργο της παγκόσμιας λογοτεχνίας.

Το εισιτήριο κοστίζει 8 ευρώ (συνοδοί και γονείς δωρεάν).

Η δεύτερη παιδική παράσταση είναι το παραμύθι του ιρανού παιδαγωγού και συγγραφέα Σαμάντ Μπεχραγκί «Το Μαύρο ψαράκι». Πρόκειται για τις περιπέτειες που περνάει ένα ψάρι «του γλυκού νερού» μέχρι να φτάσει στον ωκεανό, οι οποίες ενέπνευσαν και τους δημιουργούς του πασίγνωστου κινηματογραφικού «Nemo».

Το «Μαύρο ψαράκι» θα παρουσιαστεί στο Θέατρο Έκφραση το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Μαρτίου, στις 18:00. Συντελεστές: Θεατρική διασκευή/Σκηνοθεσία: Ντίνος Ποντικόπουλος. Σκηνική επιμέλεια, κούκλες: Ολυμπία Σιδερίδου. Ηθοποιοί: Ντίνος Ποντικόπουλος, Φρόσω Ζαγοραίου. Μουσική επιμέλεια: Βασίλης Εφραιμίδης. Φωτογραφίες: Ρου Ζάννου.

Γενική είσοδος 8 ευρώ.

Κρατήσεις θέσεων στα τηλέφωνα: 26515 54505 και 6907500710.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back