ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Σάββας Δημητριάδης: «Παραμένω στις επάλξεις του κόμματος»

Εικόνα του άρθρου Σάββας Δημητριάδης: «Παραμένω στις επάλξεις του κόμματος»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/03/2024, 08:43
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ο Σάββας Δημητριάδης, απερχόμενος γραμματέας της νομαρχιακής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, συγχαίρει τα μέλη της νέας νομαρχιακής και διευκρινίζει ότι δεν συμμετείχε στις εκλογές, λόγω των υποχρεώσεών του ως περιφερειακός σύμβουλος με το Κοινό των Ηπειρωτών.

Σημειώνει μεταξύ άλλων ότι «στο νομό Ιωαννίνων καταφέραμε με συλλογική δουλειά της Ν.Ε. και των οργανώσεών μας να έχουμε σημαντική κοινωνική και πολιτική παρουσία. Κρατήσαμε το κόμμα όρθιο σε πολύ δύσκολες συνθήκες ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα».

Λέει επίσης ότι είναι εμφανής σήμερα «η απογοήτευση του κόσμου από την αδυναμία του προοδευτικού χώρου να δώσει απαντήσεις και λύσεις στα κρίσιμα προβλήματα», αλλά και πως φαίνεται κάτι να αλλάζει με τις τελευταίες κινητοποιήσεις.

«Οι διεργασίες που συντελούνται σε κοινωνικό επίπεδο, τα συλλογικά εγχειρήματα και τα παραδείγματα αγώνα απέναντι στις ακραίες νεοφιλελεύθερες πολιτικές οι οποίες επιχειρούν εκτός των άλλων να μας καθηλώσουν σε μια ζωή μίζερων προσδοκιών χωρίς συλλογική συνείδηση, δείχνουν ότι μπορεί να υπάρξει πολιτική αλλαγή για προοδευτική διέξοδο» προσθέτει και καταλήγει λέγοντας ότι παραμένει στις επάλξεις του κόμματος, το οποίο «είναι ανάγκη να συμμετέχει σε αυτές τις διεργασίες με στόχο να διαμορφωθεί γύρω από την προοδευτική παράταξη μια σταθερή και ανθεκτική συσπείρωση δημοκρατικών δυνάμεων που θα οδηγήσει σε πλειοψηφική λαϊκή συναίνεση για να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο, με όρους κοινωνικής δικαιοσύνης».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back