Oikonomou pisoi
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Το… «πυρηνικό τρένο» και τα «αρσενικά και θηλυκά παλληκάρια»

Εικόνα του άρθρου Το… «πυρηνικό τρένο» και τα «αρσενικά και θηλυκά παλληκάρια»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/04/2019, 21:14
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τους υποψήφιους και υποψήφιες του νομού Πρέβεζας παρουσίασε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Σπύρος Ριζόπουλος, μαζί με τις προτεραιότητες του προγράμματος για την περιοχή.

Μιλώντας για τις προτεραιότητες στην περιοχή, είπε: «Το πρώτο που θα κάνω είναι να συγκαλέσω αμέσως την επιτροπή παρακολούθησης. Ή θα αποφασίσω ως προτεραιότητα να υπάρχει η περιφερειακότητα ή θα αποδειχθεί ότι ήταν απλά ένα προγραμματικό άλλοθι. Φυσικά τις προτεραιότητες δεν μπορώ να τις επιβάλλω στους δημάρχους».

Μίλησε επίσης για έργα που μάλλον αφορούν περισσότερο τον Δήμο Πρέβεζας, «όπως είναι η αναμόρφωση του παραλιακού μετώπου της πόλης το οποίο θεωρώ ότι είναι σε οικτρή κατάσταση σε σχέση με αυτό που θα ήθελα εγώ».

Αρνήθηκε πάλι ότι πρόκειται να συνεργαστεί μετεκλογικά με τον περιφερειάρχη Αλέκο Καχριμάνη, ενώ αυτή τη φορά «πλειοδότησε» σε «πιθανότητες», λέγοντας ότι «αν ο κ. Καχριμάνης αποφασίσει να αποχωρήσει καθώς αφήνει να εννοηθεί ότι αν δεν έχει τη λαϊκή εντολή -που δεν ξέρω πως προκύπτει αυτό- από τον πρώτο γύρο και δεν θελήσει να διασυρθεί στο δεύτερο γύρο, μιλάμε για ένα διαφορετικό συνδυασμό με διαφορετικό επικεφαλής. Εκεί αλλάζουν τα δεδομένα».

Τέλος, περιγράφοντας γλαφυρά την υποψηφιότητα, είπε: «Δεν φοβήθηκα τότε. Τώρα θα φοβηθώ που είμαι ένα βήμα μακριά από τη δικαίωση. Με πρόγραμμα στα χέρια, με 75 θηλυκά και αρσενικά παλληκάρια» και ότι «δεν είναι απλώς καραβάνι. Είναι πυρηνικό τρένο και θα πάει ως το τέλος».

Το ψηφοδέλτιο της Πρέβεζας έχει ως εξής:

Ζάμπου Αθανασία, οικονομολόγος

Κόντου Βασιλική, φιλόλογος

Κωλέτσης Δημήτρης, επιχειρηματίας γεωργοκτηνοτροφικά

Λιάλιας Βασίλειος, επιχειρηματίας

Μπίτζος Λευτέρης, ιδιοκτήτης ξενοδοχείου

Μπούκα Αγγελική, εκπαιδευτικός

Νικολάου Μαρία – Αγγελική, πτυχιούχος hair styling

Παπατσίμπας Αλέξανδρος, οικονομολόγος

Παππάς Δημήτρης (Τάκης), πολιτικός μηχανικός

Πέππα Χριστίνα, οικονομολόγος

Ρίζος Αχιλλέας, απόστρατος στρατηγός

Ρίζος Γιώργος, πρόεδρος ΚΤΕΛ Πρεβέζης

Τσιρώνη Παρασκευή, κοινωνιολόγος

Φωτάκης Γιάννης, πτυχιούχος τουρισμού

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back