ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ψηφιακό «σχολείο» για τις ηλικίες 60+ στα Γιάννενα

Εικόνα του άρθρου Ψηφιακό «σχολείο» για τις ηλικίες 60+ στα Γιάννενα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/02/2023, 11:00
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης ανακοινώνει ότι έχει ξεκινήσει και βρίσκεται σε εξέλιξη σε τρεις στους Δήμους,  Αθηναίων, Θερμαϊκού και Ιωαννιτών, η δράση «3η e-λικία: Ψηφιακή ενδυνάμωση και ανάπτυξη ψηφιακών ικανοτήτων». Με τον τρόπο αυτό, οι πολίτες άνω των 60 ετών έχουν την ευκαιρία να ενισχύσουν τις ψηφιακές τους δεξιότητες, ώστε να είναι ενεργοί και να νιώθουν ψηφιακά ασφαλείς στην καθημερινή διάδρασή τους.

Στόχος της δράσης είναι οι πολίτες να εξοικειώνονται και να χρησιμοποιούν τις ψηφιακές υπηρεσίες που παρέχει ο δημόσιος και ο ιδιωτικός τομέας και να αναπτύσσουν αντίστοιχες ψηφιακές ικανότητες. Ταυτόχρονα, να μπορούν να επικοινωνούν και να δικτυώνονται με τα προσφιλή και αγαπημένα τους πρόσωπα μέσω των σύγχρονων ψηφιακών μέσων επικοινωνίας και κοινωνικών δικτύων με αυτοπεποίθηση, ασφάλεια και εμπιστοσύνη στα ψηφιακά μέσα και στις νέες τεχνολογίες.

Περισσότερες πληροφορίες στο  act.nationaldigitalacademy.gov.gr/3elikia/. Σύντομα θα αναρτηθούν και περαιτέρω πληροφορίες για το ωράριο και τους χώρους διεξαγωγής του προγράμματος στους Δήμους Αθηναίων, Ιωαννιτών και Θερμαϊκού.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back