Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρωτιά στο σχολικό πρωτάθλημα

Εικόνα του άρθρου Πρωτιά στο σχολικό πρωτάθλημα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/04/2019, 19:40
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Πρώτη στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας αναδείχθηκε η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Ιωαννίνων, ανάμεσα σε σχολεία από 17 διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας.

Οι αθλητές και αθλήτριες του ΝΟΙ κατέκτησαν τις εξής θέσεις: οι Λεωνίδας Παλαιοπάνος – Παύλος Φαϊτάς, μαθητές του 4ου ΓΕΛ Ιωαννίνων, κατέκτησαν την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στο Διπλό Σκιφ μαθητών Λυκείων. Οι Αριάδνη Μήτση (Λύκειο Γένεσις) – Αθανασία Μάκου (2ο ΓΕΛ) πήραν το χρυσό στο Διπλό Σκιφ μαθητριών Λυκείου. Οι Ηλίας Μπλέτσας (7ο ΓΕΛ) – Θανάσης Μάστακας (3Ο ΓΕΛ) κατέκτησαν το χάλκινο στη Δίκωπο άνευ Λυκείων.

Πολύ καλές εμφανίσεις με συμμετοχή σε τελικούς και ικανοποιητικές θέσεις είχαν επίσης οι Γιώργος Κώτσιας (Εσπερινό Λύκειο) – Ανδρέας Καρέτσος (ΓΕΛ Ανατολής) με τη Δίκωπο άνευ, οι Τηλέμαχος Γκίνης (3ο ΓΕΛ) – Βαγγέλης Γκάλιος (1ο ΕΠΑΛ) στο Διπλό Σκιφ, οι Χρήστος Τσακίρης (Δωδωναία) – Κώστας Γιώργος (Γένεσις) στη Δίκωπο Λυκείων και οι Κων/να Σιατερλή (1ο ΓΕΛ) Αποστολία Ψαρά (Εσπερινό ΓΕΛ) στη Δίκωπο άνευ μαθητριών Λυκείων.

…και καλές εμφανίσεις στις προκρίσεις της Ομοσπονδίας

Πολύ καλούς χρόνους πέτυχαν αθλητές και αθλήτριες του ΝΟΙ στις δοκιμασίες της ΕΚΟΦΝΣ: οι Στέφανος Ντούσκος – Θανάσης Παλαιοπάνος ήταν οι πιο γρήγοροι στη Δίκωπο και ο Ντούσκος πήρε την πρωτιά και στο Σκιφ Ανδρών. Πρώτοι στη σειρά τους ήταν οι Παύλος Φαϊτάς – Λεωνίδας Παλαιοπάνος με τη Δίκωπο Εφήβων, όπως και η Αριάδνη Μήτση στη Δίκωπο Νεανίδων. Στους Παίδες, δύο συνεχόμενες πρώτες θέσεις πήραν οι Ηλίας Μπλέτσας – Θανάσης Μάστακας με τη Δίκωπο, ενώ ο Ιάσονας Εξάρχου ήταν πρώτος στο Σκιφ Παίδων και δοκιμάστηκε και στην κατηγορία Εφήβων. Η Κατερίνα Γκόγκου ξεχώρισε επίσης με την τρίτη θέση στο Σκιφ Κορασίδων, ενώ η Αθανασία Μάκου ήταν στην πεντάδα του Σκιφ Νεανίδων.

Μία κούρσα έκαναν οι Σπύρος Γεωργίου – Ανδρέας Καρέτσος και βγήκαν τρίτοι στη Δίκωπο Παίδων. Τέλος, στους μικρούς τελικούς διακρίθηκαν ο Γιώργος Κώτσιας με το Σκιφ Εφήβων και η Κων/να Σιατερλή με το Σκιφ Κορασίδων.

Τέλος, Ντούσκος – Γραμμενιάτης θα πάρουν μέρος στη διεθνή ρεγκάτα του Πιεντιλούκο, το σαββατοκύριακο 13-14 Απριλίου.



ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back