ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρώτη ώρα… ΠΕΑΚ Ιωαννίνων

Εικόνα του άρθρου Πρώτη ώρα… ΠΕΑΚ Ιωαννίνων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/09/2022, 17:49
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Την 9η Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού – Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2022, αύριο 30 Σεπτεμβρίου είναι έτοιμο να υποδεχθεί το ΠΕΑΚ Ιωαννίνων.

«Στόχος της σχολικής κοινότητας, μέσω των αθλητικών δράσεων και δραστηριοτήτων, είναι η αναβάθμιση της Φυσικής Αγωγής, προς όφελος όλων των μαθητών/ μαθητριών» αναφέρει το ΠΕΑΚ Ιωαννίνων και συμπληρώνει ότι μετά από συνεργασία με σχολεία της περιοχής, περισσότεροι από 1.000 μαθητές-τριες δημοτικών και γυμνασίων θα επισκεφθούν από σήμερα Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, μέχρι και το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας τις αθλητικές εγκαταστάσεις στη Λιμνοπούλα και στο Πανηπειρωτικό.

Ο πρόεδρος της ΕΔ Παντελής Κολόκας, τόνισε σχετικά: «Με τη συμμετοχή τους στα αθλήματα, οι μαθητές, γίνονται μέλη μιας ομάδας και μαθαίνουν να επικοινωνούν ισότιμα και με κανόνες, να συμμετέχουν σε μια κοινή προσπάθεια προς έναν κοινό στόχο. Εξίσου σημαντικό όμως είναι και το γεγονός ότι μέσα από τον αθλητισμό τα παιδιά αντιλαμβάνονται και αποδέχονται τη διαφορετικότητα και καλλιεργούν την ιδέα του αλληλοσεβασμού και της ανεκτικότητας».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back