ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Πρωινή πτήση προς Γιάννενα: Θα πάρει πρωτοβουλίες ο Δήμος Ιωαννιτών

Εικόνα του άρθρου Πρωινή πτήση προς Γιάννενα: Θα πάρει πρωτοβουλίες ο Δήμος Ιωαννιτών
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/03/2024, 19:01
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ο δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας αναφέρθηκε στο θέμα των αεροπορικών συνδέσεων των Ιωαννίνων, με αφορμή δημοσιεύματα, όπως είπε, περί κατάργησης της πρωινής πτήσης της Aegean από Αθήνα προς Γιάννενα.

Ο κ. Μπέγκας, μιλώντας προ ημερησίας στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας, είπε μεταξύ άλλων: «Είναι μια ανησυχητική εξέλιξη που υποβαθμίζει τις υπηρεσίες που προσφέρει το αεροδρόμιο Ιωαννίνων (…) Θα αναλάβουμε πρωτοβουλία για ηχηρή και αποτελεσματική αντίδραση υπέρ της καλύτερης λειτουργίας του αεροδρομίου και των υπηρεσιών που παρέχει».

Στάθηκε ιδιαίτερα στη δυνατότητα που παρέχει το παρόν πρόγραμμα για αυθημερόν μετάβαση για επαγγελματικούς λόγους.

Η Aegean, που πρακτικά είναι ένα ιδιωτικό μονοπώλιο στις αερομεταφορές των Ιωαννίνων, με το κόστος να είναι διόλου ευκαταφρόνητο, έχει μέχρι τις 31 Μαΐου μια πτήση στις 12.25 και μια στις 21.45 από Γιάννενα προς Αθήνα.

Αντίστροφα, έχει μια πτήση στις 10.40 και μια στις 20.00.

Από την 1η Ιουνίου οι πτήσεις έχουν ως εξής: 16.00 και 22.30 από Γιάννενα και 14.15 και 20.45 από Αθήνα.

ΣΧΟΛΙΑ
Mao
Την Raynair δεν την θέλανε κάποιοι, τώρα καθίστε. Σε λίγο, ούτε μια πτήση την ημέρα. Η μισή Ήπειρος είναι στο εξωτερικό παρεμπιπτόντως αλλά αρκετοί σκέφτονται "σεζόν" και τουρισμό αντί να έχει πτήσεις κυρίως για τους ντόπιους, όλο το χρόνο και για την Ευρώπη. Στο τέλος μόνο ΚΤΕΛ και αυτό πανάκριβο, γιατί για ΙΧ εκεί που θα/έχει πάει το κόστος για Αθηνα/Θεσσαλονίκη θα είναι για λίγους..
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back