ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«’Πριγκιπικές’ φιέστες» στα Τζουμέρκα

Εικόνα του άρθρου «’Πριγκιπικές’ φιέστες» στα Τζουμέρκα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/12/2023, 22:26
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Στα Πράμαντα Τζουμέρκων βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο «πρίγκιπας» Νικόλαος, Nικόλαος Γλύξμπουργκ, ως ειδικός σύμβουλος της μη κυβερνητικής οργάνωσης Axion Hellas, η οποία διοργανώνει μια σειρά από προληπτικές ιατρικές εξετάσεις και άλλες δράσεις.

To KKE Ιωαννίνων έρχεται να καταγγείλει την επίσκεψη αυτή του «αυτοαποκαλούμενου ‘πρίγκιπα’ Νικόλαου» κάνοντας λόγο για «προσβολή και αλλοίωση της ιστορικής μνήμης» και να μιλήσει για μια «ευκαιριακή φιέστα προληπτικών εξετάσεων υγείας στο Κέντρο Υγείας». Αναφέρει μάλιστα ότι τον… ειδικό σύμβουλο υποδέχτηκαν εκπρόσωποι της περιφερειακής αρχής Ηπείρου και της δημοτικής αρχής Βορείων Τζουμέρκων.

«Τέτοιες φιέστες, πρέπει να προκαλέσουν την οργή και τον θυμό όλου του ηπειρωτικού λαού και των υγειονομικών, διότι η φιέστα αυτής της ‘ιατρικής φιλανθρωπίας’ από μία ΜΚΟ στην Πράμαντα όπου το Κέντρο Υγείας είναι πλήρως υποβαθμισμένο (όπως όλα τα κέντρα υγείας στην Ήπειρο) πραγματοποιήθηκε τις ημέρες της 48ωρης απεργίας των καθημερινά μαχόμενων (και όχι ευκαιριακών) νοσοκομειακών γιατρών αλλά και των κινητοποιήσεων του συνόλου των υγειονομικών...» αναφέρεται. 

Το ΚΚΕ Ιωαννίνων επαναφέρει το αίτημα των σύγχρονων υποδομών και της στελέχωσης των εγκαταλελειμμένων Κέντρων Υγείας.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back