ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Πόσες πτήσεις τελικά κάνει η Aegean για Γιάννενα;

Εικόνα του άρθρου Πόσες πτήσεις τελικά κάνει η Aegean για Γιάννενα;
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/12/2022, 10:37
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Σύμφωνα με την Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων, η οποία έχει εν μέρει αναλάβει την… επικοινωνία του αεροδρομίου Ιωαννίνων, η  Aegean αυξάνει τα προγραμματισμένα δρομολόγιά της από την Αθήνα προς Γιάννενα, «κατά τρεις πτήσεις ανά εβδομάδα», έως και τις 8 Ιανουαρίου 2023.

Ωστόσο, μια αναζήτηση στο site της Aegean, δείχνει ότι αυτό μάλλον δεν συμβαίνει. Σήμερα 23 Δεκεμβρίου πχ, τα δρομολόγια είναι τα κλασικά δύο: 10.30 το πρωί και 18.30 το απόγευμα. 

Κάποιες μέρες την ερχόμενη εβδομάδα (Χριστούγεννα, 28, 29 Δεκεμβρίου και παραμονή Πρωτοχρονιάς) η πτήση είναι μια και μοναδική την ημέρα. Το ίδιο την Πρωτοχρονιά και στις 4/1/23.

Το πρόγραμμα πτήσεων επιστρέφει στις κλασικές δύο ανά ημέρα, από τις 8 Ιανουαρίου και μετά.

Εκεί που η ανακοίνωση των ξενοδόχων πέφτει μέσα, είναι ότι οι πληρότητες των δρομολογίων είναι μεγάλες και τα εισιτήρια δυσεύρετα, γενικά.

Κατί που επίσης ισχύει, είναι ότι η Aegean, η οποία έχει το μονοπώλιο των πτήσεων στα Γιάννενα, ενδέχεται να ανακοινώσει περισσότερα δρομολόγια και προορισμούς το αμέσως προσεχές διάστημα, για την άνοιξη. Είναι άγνωστο ακόμα αν τα Γιάννενα θα περιλαμβάνονται στις ανακοινώσεις.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3