«Πορεία» κατά ΠΑΜΕ

Εικόνα του άρθρου «Πορεία» κατά ΠΑΜΕ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/10/2020, 17:22

Η νεολαία «Πορεία» του Μ-Λ ΚΚΕ χαιρετίζει τη συγκέντρωση της περασμένης Τετάρτης στο δικαστικό μέγαρο και καταγγέλλει το ΠΑΜΕ για τραμπουκισμούς. «Με μαχητικό παλμό και αντιφασιστικά συνθήματα οι περίπου 1000 συγκεντρωμένοι πορεύτηκαν στους δρόμους των Ιωαννίνων μετά την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου» αναφέρει.

Καταγγέλλει το ΠΑΜΕ γιατί, όπως αναφέρει, «από τη μεριά του ΕΚΙ και με ιδιοκτησιακή λογική συγκεκριμένα στελέχη του ΚΚΕ μεταξύ αυτών και ο ίδιος ο πρόεδρος του ΕΚΙ προσπάθησαν εξαρχής να απομακρύνουν το μπλοκ του Μ-Λ ΚΚΕ και της Πορείας από το χώρο του δικαστικού και έγινε προσπάθεια να μη μοιραστεί η προκήρυξη. Τραμπούκισαν μέλη του Μ-Λ ΚΚΕ και της Νεολαίας Πορείας που παραβρέθηκαν στο χώρο της συγκέντρωσης αρκετά πιο νωρίς απ' το προγραμματισμένο κάλεσμα όταν άνοιξαν το πανό και μοίραζαν την ανακοίνωση τους».

Καταλήγει λέγοντας ότι «μπορεί το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ να νομίζει ότι δημιουργεί πολιτικά υγειονομικές ζώνες απέναντι στα μέλη του ώστε να μην ‘προσβληθούν’ από άλλες οργανώσεις (προβάλλοντας το αυτό ως περιφρούρηση). όμως είναι ‘βαθιά νυχτωμένο’ αν νομίζει ότι οι τραμπούκικου τύπου επιθέσεις και οι αποκλεισμοί θα μένουν αναπάντητες».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back