ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΝΟΙ: Επιστροφή με τρία μετάλλια

Εικόνα του άρθρου ΠΝΟΙ: Επιστροφή με τρία μετάλλια
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/04/2023, 20:31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Με ένα χρυσό, ένα αργυρό και ένα χάλκινο μετάλλιο επέστρεψαν στα Ιωάννινα οι αθλητές/τριες του Περιβαλλοντικού Ναυταθλητικού Ομίλου Ιωαννίνων από την α’ φάση του 89ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας που έγινε πριν από λίγες ημέρες στον Σχινιά. Ο όμιλος κατατάχθηκε στη 10η θέση του πίνακα μεταλλίων της Α’ φάσης.

Συγκεκριμένα:

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο ολυμπιονίκης Στέφανος Ντούσκος στην κατηγορία σκιφ ανδρών.

Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησαν Σεμπάστιαν Καλουιάν, Σπύρος Αντώνης, Άγγελος Ντούσκος και Δημοσθένης Κουτσογιάννης στην κατηγορία τετρακώπου άνευ πηδαλιούχου ελαφρών βαρών ανδρών.

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν Νικόλαος Βλάχος, Γεώργιος Γραμμενιάτης, Αθανάσιος Τσιάλιος, Στέργιος Παπαχρήστος και Αικατερίνη Βλάχου στην κατηγορία τετρακώπου ανδρών μετά πηδαλιούχου.

Επίσης, ο Π.Ν.Ο.Ι. κατέλαβε: την 1η θέση στον τελικό Β’ του σκιφ εφήβων με τον Πάρι Ραφαήλ Κώτσια, την 4η θέση στο διπλό σκιφ εφήβων με τους Δημοσθένη Κουτσογιάννη και Ντούσκο Άγγελο, την 4η θέση στην τετράκωπο ανδρών άνευ πηδαλιούχου με τους Στέφανο Ντούσκο, Αθανάσιο Τσιάλιο, Νικόλαο Βλάχο και Στέργιο Παπαχρήστο, την 5η θέση στο σκιφ γυναικών με την Ελένη Μαρίνα Λεβεντέλλη, την 5η θέση στο διπλό σκιφ γυναικών με τις Ελένη Μαρίνα Λεβεντέλλη και Χρύσα Πάνου, την 5η θέση στο διπλό σκιφ ανδρών με τους Βασίλη Πάνου και Μιχάλη Παπατσίμπα, την 5η θέση στην οκτάκωπο ανδρών με τους Στέφανο Ντούσκο, Νικόλαο Βλάχο, Δημοσθένη Κουτσογιάννη, Βασίλη Πάνου, Άγγελο Ντούσκο, Γεώργιο Γραμμενιάτη, Στέργιο Παπαχρήστο, Αθανάσιο Τσιάλιο και πηδαλιούχο την Αικατερίνη Βλάχου.

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο συγχαίρουν τους/τις αθλητές/τριες του Ομίλου για την προσπάθεια και τα αποτελέσματα. Συγχαρητήρια δίνουν και στον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back