Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περίφημα τα πήγε το γιαννιώτικο μπριτζ

Εικόνα του άρθρου Περίφημα τα πήγε το γιαννιώτικο μπριτζ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/10/2019, 16:00
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολοκληρώθηκε το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ομάδων Μπριτζ με συμμετοχή ρεκόρ 318 ομάδων και άνω των 1.500 αθλητών από την Ελλάδα και την Κύπρο, στις 11-13 Οκτωβρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας του Ελληνικού.

Το Σωματείο των Ιωαννίνων παρουσιάστηκε με την μεγαλύτερη μέχρι σήμερα αποστολή από πέντε ομάδες στις κατηγορίες ΟΠΕΝ, 1-11, 1-9, 1-6 και μαθητώ και τα αποτελέσματά του ήταν εξαιρετικά.

Αναλυτικά στην Α’ Εθνική της κατηγορίας ΟΠΕΝ, οι Λάζαρος Καραγιαννόπουλος, Τάκης Γκουγιάννος, Κώστας Γεωργίου και Βασίλης Παπαïωάννου, κατάφεραν να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην αφρόκρεμα του αθλήματος τερματίζοντας στην έβδομη θέση.

Στην Β’ Εθνική της κατηγορίας 1-11, οι Γιώργος Μπόζιος, Νίκος Παπαμιχαλόπουλος, Στέλιος Νούσιας, Ειρήνη Ανδρέου και Αλέξανδρος Πουρναράς κατέκτησαν την πρώτη θέση και εξασφάλισαν την άνοδο στην Α’ Εθνική κατηγορία.

Στην Β’ Εθνική της κατηγορίας 1-9, οι Αννέτα Ρήτα, Σούζαν Χρυσοβιτσινού, Γιώργος Μόμτσος και Χρήστος Μητσέλος κατέκτησαν την δεύτερη θέση και εξασφάλισαν την άνοδό τους στην Α’ Εθνική.

Στην Ε’ Εθνική της κατηγορίας 1-6, οι Κώστας Κιτσαντώνης, Παύλος Δουβανάς, Σπύρος Σιώρος και Νίκος Αναγνώστου κατέκτησαν την πρώτη θέση, εξασφαλίζοντας την άνοδο στην Δ’ Εθνική.

Στους αγώνες μαθητών, οι Μάρα Ηγουμενίδη, Ευαγγελία Σιάνα, Βασίλης Μπασάς και Δημήτρης Ποάλας πήραν το βάπτισμα του πυρός κατακτώντας την δωδέκατη θέση σε τριάντα έξι ομάδες.

Υπενθυμίζεται ότι στο Αγωνιστικό Μπριτζ Ιωαννίνων έχουν αρχίσει οι εγγραφές για τα νέα τμήματα μπριτζ, που θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στις 18:30 στην Στοά Σάρκα, 3ος όροφος, τηλέφωνο 2651301037.

Από τις 14 έως τις 17 Νοεμβρίου θα φιλοξενηθεί στα Ιωάννινα Πρωτάθλημα Μπριτζ Ομάδων και Ζευγών στο συνεδριακό κέντρο στην  Φρόντζου Πολιτεία, όπου θα συμμετάσχουν αθλητές από όλη την Ελλάδα.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back