ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Διάρρηξη» στο 94'...

Εικόνα του άρθρου «Διάρρηξη» στο 94'...
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/01/2023, 00:33
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στις καθυστερήσεις πήρε μια ακόμα φετινή νίκη ο Παναθηναϊκός, «σώζοντας» το ματς με πέναλτι, το οποίο έκανε γκολ ο Σποράρ και νίκησε έτσι τον ΠΑΣ στους «Ζωσιμάδες».

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένας μονόλογος του Παναθηναϊκού, που στην καλύτερη περίπτωση… συνομιλούσε με τον Τσιντώτα, ο οποίος ήταν… κάθετα αρνητικός.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν σαφώς καλύτεροι στο γήπεδο, απειλούσαν διαρκώς και ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ αποδεικνυόταν εξαιρετική χειμωνιάτικη μεταγραφή, σε πολλές από τις ευκαιρίες του Παναθηναϊκού που τέλειωσε το ημίχρονο με 10 τελικές προσπάθειες.

Κάπως έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος: κάθετες μπαλιές, απόκρουση ο Τσιντώτας.

Στο 66’ ωστόσο, τα πράγματα άλλαξαν: ο Σένκεφελντ έκανε το λάθος, ο Μπάλαν μπήκε στη μέση, έκανε το σουτ και έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, ενώ ο Μορέιρα μετά κόπηκε την τελευταία στιγμή, από τον Πούγγουρα.

Στο 79’ ο Κουρμπέλης έστειλε την κεφαλιά άουτ.

Στο 94’ με 3 λεπτά καθυστερήσεων, ο Παναθηναϊκός πήρε πέναλτι.

Ο Κουρμπέλης πήρε την μπάλα από τον Μορέιρα που ολιγώρησε, ο διαιτητής άφησε τη φάση, αλλά το VAR του ζήτησε να δει το στιγμιότυπο και τελικά, καταλόγισε το πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Σποράρ.






ΣΧΟΛΙΑ
Τζαναρτι
Η μπάλα πρώτα έχει βρει στο χέρι του παίκτη του ΠΑΟ, και μετά γίνεται η επαφή με τον Μορέιρα! Αλλά ακόμη και το βαρ το κατευθύνουν υπέρ των "μεγάλων". Δεύτερο ατόπημα, μετά το οφσάιντ που χρέωσαν για τον αγκώνα του Περεα, με την ΑΕΚ..
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back