Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΣ WBC: Όχι μια «βόλτα στο πάρκο»

Εικόνα του άρθρου ΠΑΣ WBC: Όχι μια «βόλτα στο πάρκο»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/03/2023, 20:11
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο ΠΑΣ WBC συμμετέχει στο final 4 του Κυπέλλου μπάσκετ γυναικών, από την Παρασκευή 23 Μαρτίου.

Το Final 4 θα διεξαχθεί στο κλειστό της Ζωφριάς στην Αθήνα και ο Παναθηναϊκός είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη στον ημιτελικό.

Χωρίς αυτό φυσικά να σημαίνει ότι η ομάδα δεν θα παίξει με στόχο.

Λίγο πριν την τελευταία προπόνηση στα Γιάννενα, ο προπονητής Τζον Μαργαρίτης και οι Ντίνα Σαρηγιαννίδου και Κατερίνα Μαρίνη μίλησαν για την πρόκληση και είπαν, ο μεν κοουτς ότι «θα πάμε για να κερδίσουμε και όχι για να το απολαύσουμε. Αν θέλεις να απολαύσεις κάτι, πηγαίνεις μία βόλτα στο πάρκο. Ξέρουμε πόσο δύσκολο θα είναι, ξέρουμε πόσο ισχυρός είναι ο αντίπαλος, όμως στο Final 4 δε θα μπορούσαν να υπάρξουν εύκολοι αντίπαλοι. Θα παίξουμε δυνατά και θα έχουμε την ευκαιρία μας».

Η Σαρηγιαννίδου τόνισε ότι «είναι μία ιστορική στιγμή για τον Σύλλογο και για την ομάδα η συμμετοχή μας στο Final 4 και είναι μία ανταμοιβή για τη χρονιά. Ήθελα να το ζήσω στην καριέρα μου και είμαι ευτυχής που θα το κάνω με την ομάδα του ΠΑΣ» και η Μαρίνη δήλωσε ενθουσιασμένη: «Θα πάμε να παίξουμε χωρίς άγχος, για να διεκδικήσουμε τις ευκαιρίες μας. Θα δώσουμε το καλύτερο που μπορούμε και πιστεύουμε, ότι μπορούμε να κάνουμε την έκπληξη. Αν δεν το πιστεύαμε, δε θα πηγαίναμε να παίξουμε».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back