ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΣ WBC με το… ενάμισι πόδι στα μπαράζ ανόδου

Εικόνα του άρθρου ΠΑΣ WBC με το… ενάμισι πόδι στα μπαράζ ανόδου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/04/2019, 19:49
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ

Σε ένα γεμάτο με 600 και πλέον φιλάθλους Νέο Κλειστό που… δοκίμασε τα όρια πάρκινγκ του, ο ΠΑΣ WBC έκανε αυτό που έπρεπε: Νίκησε 58-49 την Αναγέννηση Ν. Ρυσίου και πήρε το ισχυρό προβάδισμα για τη 2η θέση, η οποία οδηγεί στα μπαράζ ανόδου στην Α1. Το μόνο που θέλει τώρα ο ΠΑΣ, είναι η νίκη με τον Πιερικό/Αρχέλαο την τελευταία αγωνιστική, καθώς η  ισοβαθμία τον ευνοεί.

Εάν όλα πάνε κατευχήν, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΣ θα έχει φτάσει στο υψηλότερο σημείο όλων των εποχών, του τοπικού μπάσκετ.

Οι παίκτριες του Γιώργου Σιαμέτη είχαν  το προβάδισμα από την αρχή του ματς και δεν το έχασαν ποτέ. Με την πολύ σφιχτή άμυνα πάνω στα ατού της Αναγέννησης, πήραν προβάδισμα 10 πόντων στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά οι φιλοξενούμενες δεν το έβαλαν κάτω. Πλησίασαν στο καλάθι λίγο πριν το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, ενώ μερικά κρίσιμα καλάθια της Ξανθοπούλου, της Μεντεσίδου και της Ντόκου, έδωσαν τη νίκη στον ΠΑΣ WBC.

Ακολούθησε πανηγύρι στο γεμάτο γήπεδο, στο οποίο βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης, ο δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας, ο πρώην πρύτανης Γιώργος Καψάλης κ.α.

Δεκάλεπτα: 18-8, 29-23, 42-37, 58-49

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Σιαμέτης): Ντόκου 4, Χήτα, Σαρηγιαννίδου 23(1), Χρηστάκη, Μεντεσίδου 15(1), Λέφα, Ξανθοπούλου 10(2), Πανούτσου, Διαμαντοπούλου, Ντάλα 6, Μπουκουβάλα

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (Μύρβαλη-Καμπίτση): Νάστου 7, Εμμανουηλίδου 14(1), Κωστανάκη, Τσαλή, Πασιούδη, Κουλακιώτη 4, Καλομιτσίνη 8(2), Κανέλογλου 2,Τζίκου 2, Παπαδάκη 8, Τζιότζιου 4, Τσελέμπη

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back