Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΣ Γιάννινα: Προβλήματα πριν την Α2…

Εικόνα του άρθρου ΠΑΣ Γιάννινα: Προβλήματα πριν την Α2…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/06/2020, 10:15
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ

Παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα στους άνδρες ανέβηκε στην Α2 του μπάσκετ, αγωνιστικά και όχι απλά λόγω πανδημίας, το μέλλον του εκεί είναι αβέβαιο.

Η διοικούσα επιτροπή του ΠΑΣ παραιτήθηκε, καθώς διαφώνησε με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη ΠΑΣ, με αφορμή το αίτημα του Ερασιτέχνη για μετατροπή του σωματείου σε ΚΑΕ.

Αυτό, σύμφωνα με τη διοικούσα επιτροπή, θα αύξανε πολύ το κόστος.

Οι άνθρωποι που «έτρεξαν» την ομάδα τα τελευταία χρόνια, αναφέρουν:

«Αφήνουμε την ομάδα χωρίς χρέη -ούτε ενός λεπτού του ευρώ- σε παίκτες, προπονητικό τιμ, ιατρικό τιμ, Νέο Κλειστό και Λιμνοπούλα, πουθενά. Η μοναδική οικονομική εκκρεμότητα είναι το ΦΠΑ του Β’ Τριμήνου 2020 το οποίο μόλις οριστικοποιηθεί από τον Ερασιτέχνη θα τακτοποιηθεί και αυτό. Όλη αυτή η πορεία δεν θα ήταν εφικτή αν δεν είχαμε κοντά μας τους χορηγούς μας, μεγάλους και μικρούς, οι οποίοι σε δύσκολους, ομολογουμένως, καιρούς, πίστεψαν στο project ΒΙΚΟΣ ΠΑΣ Γιάννινα και συνεισέφεραν ουσιαστικά στο χτίσιμο αυτής της ομάδας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προπονητικό τιμ και τους παίκτες της ομάδας μας την τελευταία τριετία, οι οποίοι τίμησαν και με το παραπάνω την εμπιστοσύνη μας και έγιναν ένα με την ομάδα και την πόλη».

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ απάντησε με ανακοίνωσή του. «Το σωματείο από την πλευρά του θέλοντας να βοηθήσει την προσπάθεια αυτή, έκανε τεράστια ‘θυσία’ αλλάζοντας ουσιαστικά το σκοπό της ύπαρξής του, με κίνδυνο να εμπλακεί σε νομικά προβλήματα που δεν αρμόζουν, γεγονός που αναγνωρίζεται από όλους. Δυστυχώς για το ανδρικό μας τμήμα δεν ευοδώθηκαν οι προσπάθειες συνέχισης της πορείας μας με την υπάρχουσα Διοικούσα Επιτροπή και τον κύριο χορηγό μας».

Ευχαριστούν τη διοικούσα και ιδιαίτερα τον Γ. Μάντζιο και τονίζουν ότι «θα κάνουμε μία ύστατη προσπάθεια να συνεχιστεί αυτή η πορεία, ελπίζοντας να έχουμε τη δυνατότητα μέσω ενός χορηγού να προχωρήσουμε στη δημιουργία Κ.Α.Ε.».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back