ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Πανσπουδαστική Ιωαννίνων: «ΔΑΠ, Botox 2.0»

Εικόνα του άρθρου Πανσπουδαστική Ιωαννίνων: «ΔΑΠ, Botox 2.0»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/12/2023, 20:17
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Η εκδήλωση της ΔΑΠ ΝΔΦΚ για το καίριο ζήτημα των χρήσεων της βοτουλινικής τοξίνης και των προεκτάσεών της, παρότι δεν είναι παράταιρο για τη θεματική της δεύτερης δύναμης στα πανεπιστήμια της χώρας, δεν έμεινε ασχολίαστο.

Η Πανσπουδαστική Ιωαννίνων για παράδειγμα, σημειώνει σκωπτικά σε ανακοίνωσή της: «Την ίδια ώρα οι εκπρόσωποι της ΔΑΠ δεν έχουν πατήσει το πόδι τους ούτε σε μία συνεδρίαση του συλλόγου και διοργανώνουν εκδήλωση με ένα θέμα που μάλλον ταλανίζει την ελληνική κοινωνία, το μπότοξ και τις επιπτώσεις του.

Άραγε τους προβληματίζει εξίσου με τα μπότοξ το γεγονός ότι στο ΠΓΝΙ είναι κενές 90 θέσεις γιατρών ΕΣΥ, ότι ένας φοιτητής ιατρικής δίνει 200 ευρώ από την τσέπη του για να αγοράσει στηθοσκόπια, κιτ πρώτων βοηθειών και ποδιές, ότι την ώρα που η κυβέρνησή τους εξαγγέλλει ιδιωτικές σχολές, τα δημόσια πανεπιστήμια αντιμετωπίζουν τραγικές ελλείψεις καθηγητών και υποδομών;».

Σημειώνεται ότι στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η υφυπουργός Μαρία Κεφάλα, εγκαινιάζοντας ένα νέο κύκλο δημόσιων υπουργικών παρουσιών...

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back