ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Όταν ο Άγιαξ έπαιξε με τον Ajax

Εικόνα του άρθρου Όταν ο Άγιαξ έπαιξε με τον Ajax
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/07/2022, 15:50
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μια ωραία ποδοσφαιρική βραδιά έλαβε χώρα στους «Ζωσιμάδες» την Τετάρτη το βράδυ, με πρωταγωνιστές τους βετεράνους του «Άγιαξ της Ηπείρου», του ΠΑΣ δηλαδή και του Ajax του Άμστερνταμ, ήτοι τους Lucky Ajax.

H εκδήλωση είχε όλα τα «προαπαιτούμενα»: βραβεύσεις, χειραψίες, φωτογραφίες, χαμόγελα, πυροτεχνήματα, κόσμο στις εξέδρες και φυσικά, πολλά γκολ.

Τα περισσότερα, τα έφαγε ο εγχώριος Άγιαξ, καθώς ο φιλοξενούμενος ήταν σε σαφώς πιο… ομαδική ποδοσφαιρική κατάσταση, έστω και αν στην ενδεκάδα του έπαιξαν και τύποι που γνώρισαν τον Κρόιφ… νεαρό.

Επιγραμματικά, βραβεύτηκαν οι εξής:

Ο Σάικ Σβαρτ, ο mr Ajax όπως αποκαλείται, καθώς έχει παίξει σχεδόν 600 ματς με τη φανέλα του Άγιαξ, μεταξύ 1956 και 1973, ο Ντένις φαν Βάικ, που έπαιξε και στις δύο ομάδες, αλλά και τη μνήμη του Μπάρι Χούλσοφ, πρώην προπονητή του ΠΑΣ-το βραβείο παρέλαβε ο 66χρονος Σίμον Ταχαμάτα, ο οποίος σκόραρε κιόλας.

Επίσης βραβεύτηκαν ο Αντώνης Σιόντης, ο Γιώργος Σιόντης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Χριστοβασίλης, ο Άγγελος Χαριστέρας, ο Σάββας Σιάτρας και ο Βαγγέλης Γυφτόπουλος. Βραβείο παρέλαβε και η σύζυγος του Αλέκου Κιτσάκη.

Όσο για το ματς καθαυτό, μπήκαν συνολικά 9 γκολ. Πολλά (Ajax) με λίγα (ΠΑΣ). Αλλά ελάχιστη σημασία έχει το αποτέλεσμα…

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3