ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ομάδες για ανθρώπους της τρίτης ηλικίας

Εικόνα του άρθρου Ομάδες για ανθρώπους της τρίτης ηλικίας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/05/2022, 16:22
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ομάδες Προσωπικής Ανάπτυξης και Ενίσχυσης των Κοινωνικών Δεξιοτήτων έχουν δημιουργήσει και λειτουργούν με ανοιχτή συμμετοχή η ομάδα έργου και οι εθελοντές του «Κοινωνικού δικτύου προώθησης της συμμετοχής στα κοινά των ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας στον Δήμο Ιωαννιτών -Ιoannina Silver Community Action Network» με φορέα υλοποίησης την Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Έρευνας και Παρέμβασης (Ε.Ψ.Ε.Π.).

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι ομάδες απευθύνονται σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, πολίτες των Ιωαννίνων, που επιθυμούν να αναπτύξουν νέες ατομικές και κοινωνικές δεξιότητες, να βελτιώσουν πτυχές της προσωπικότητάς τους, να ενδυναμωθούν και ταυτόχρονα να συζητήσουν ανοιχτά, ώστε να είναι ενεργοί και να αξιοποιούν με τον κατάλληλο τρόπο τις γνώσεις και την εμπειρία που κατέχουν.

Οι ομάδες συντονίζονται από ψυχολόγους, μέλη της ομάδας έργου, ενώ οι θεματικές των συναντήσεων καθορίζονται από τις ανάγκες των συμμετεχόντων.

Αναφορικά με την υλοποίηση της δράσης «Ομάδες Προσωπικής Ανάπτυξης και Ενίσχυσης των Κοινωνικών Δεξιοτήτων», τα τμήματα θα είναι ολιγομελή.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο και την εκδήλωση ενδιαφέροντος,  στο γραφείο της Ε.Ψ.Ε.Π., Σικελιανού 2, 1ος όροφος, Ιωάννινα, τις εργάσιμες ημέρες (10:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ.), αυτοπροσώπως ή τηλεφωνικά (τηλ. 26510-39820), καθώς και στο e-mail του έργου (ioannina.scan21@gmail.com).

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back