ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Oι αγώνες «Άγγελος Φέτσης» και ο ενετικός ελαιώνας

Εικόνα του άρθρου Oι αγώνες «Άγγελος Φέτσης» και ο ενετικός ελαιώνας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/08/2017, 15:59
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τους αγώνες ορεινού τρεξίματος και aquathlon «4ος Άγγελος Φέτσης 2017» διοργανώνει και φέτος ο Ναυτικός Όμιλος Πάργας, σε συνεργασία με την εταιρία αθλητικών events «My Adventure» την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου.

Ο αγώνας ορεινού τρεξίματος «Parga Race 11,5 km» πλαισιώνεται από το «Κανάρειο» Aquathlon που περιλαμβάνει 600m κολύμβηση και 5.300km τρέξιμο προς τιμή του Κωνσταντίνου Κανάρη, καθώς ιστορικές πηγές αναφέρουν ως καταγωγή του την Πάργα. Επίσης, η διοργάνωση εγκαινιάζει φέτος τον αγώνα της σκυταλοδρομίας «Parga Race Aquathlon Relay: 600m κολύμβηση και 5,3 km τρέξιμο»για όσους θέλουν να μοιράσουν τα αγωνίσματα και να αγωνιστούν ως ομάδα.

«Μεγάλος αριθμός συμμετοχών θα αποτελέσει ένα συμβολικό ‘ψήφισμα’ στη διάσωση του ενετικού ελαιώνα, που συνιστά τον ακρογωνιαίο λίθο της φυσιογνωμίας της περιοχής και του αγώνα» όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της διοργάνωσης. Οι εγγραφές έχουν ήδη ανοίξει και γίνονται ηλεκτρονικά μέσω του συνδέσμου https://myadventure.gr/registration. Για περισσότερες πληροφορίες: www.facebook.com/ncparga, www.pargarace.com.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3