Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

O «γιατρός» το… παράκανε

Εικόνα του άρθρου O «γιατρός» το… παράκανε
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/02/2017, 18:17
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ο 71χρονος «γιατρός» που προσπαθούσε να εξαπατήσει πολίτες λέγοντας ότι δήθεν  προσφιλές ή συγγενικό τους πρόσωπο είχε τραυματιστεί και τους ζητούσε χρήματα, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Κατσικά. Η έρευνα έφερε στην επιφάνεια άλλες πέντε υποθέσεις απόπειρων απάτης στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων.

Ειδικότερα, προέκυψε ότι ο 71χρονος την 21η Φεβρουαρίου τηλεφώνησε σε πέντε διαφορετικά άτομα λέγοντάς τους ότι συγγενής τους είναι τραυματίας και πρέπει να κάνει άμεσα εγχείρηση, προσποιούμενος γιατρό νοσοκομείου.

Η συμπληρωματική δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κατσικά.

Δικογραφία για κλοπή μοτοσικλέτας

Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, σε βάρος ενός 34χρονου Έλληνα, για κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 34χρονος το μεσημέρι της 18 Φεβρουαρίου έκλεψε μία μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας 35χρονου, στα Γιάννενα.

Η δίκυκλη μοτοσικλέτα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 34χρονου, θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

 

Εξιχνιάστηκε διάρρηξη από σπίτι στην Άρτα

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, υπόθεση διάρρηξης - κλοπής από σπίτι στην Άρτα.

Για την υπόθεση, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία, σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών, ηλικίας 51 και 41 ετών, διότι από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι εμπλέκονται σε διάρρηξη – κλοπή που έγινε την Τρίτη το πρωί, σε σπίτι στην Άρτα, απ’ όπου αφαιρέθηκαν κοσμήματα και χρηματικό ποσό.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back