ΗΠΕΙΡΟΣ

Ο Γιάννης Καλπούζος στο Μουσικό Σχολείο Άρτας

Εικόνα του άρθρου Ο Γιάννης Καλπούζος στο Μουσικό Σχολείο Άρτας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/03/2020, 10:32
ΗΠΕΙΡΟΣ

Την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου, επισκέφτηκε το Μουσικό Σχολείο Άρτας, ο συγγραφέας, ποιητής και στιχουργός Γιάννης Καλπούζος, με αφορμή τη συμμετοχή μουσικού συνόλου του σχολείου στην παρουσίαση του νέου του βιβλίου με τίτλο «Ερᾶν - Βυζαντινά αμαρτήματα», του οποίου η παρουσίαση θα ξεκινήσει από την Άρτα, την Πέμπτη 19 Μαρτίου.

O συγγραφέας για δύο ώρες μίλησε στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου. Μίλησε για τα παιδικά του χρόνια στον τόπο καταγωγής του, στους Μελάτες της Άρτας, για τη σχολική του ζωή, για τον τρόπο συγγραφής του έργου του και απάντησε σε ερωτήσεις μαθητών και μαθητριών.

Απαντώντας σε ερώτηση μαθήτριας, για το αν ξεχωρίζει κάποιο από τα έργα του, αναφέρθηκε στο «Ιμαρέτ» και στο συναισθηματικό δέσιμο που έχει με αυτό το βιβλίο. Έκανε αναφορά στην έννοια της αγνής και άδολης φιλίας ανεξάρτητα από φυλή και θρήσκευμα, που πραγματεύεται στο «Ιμαρέτ», και το κάνει ένα έργο σύγχρονο και επίκαιρο με πολλά μηνύματα. Κάλεσε τους μαθητές να θέτουν υψηλούς στόχους και να κυνηγούν τα όνειρά τους με αισιοδοξία, πολλή δουλειά, πειθαρχία και προγραμματισμό.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back