ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΝΟΙ: Επιστροφή με διακρίσεις

Εικόνα του άρθρου ΝΟΙ: Επιστροφή με διακρίσεις
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/08/2023, 21:37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Μια πολύ καλή εμφάνιση έκαναν οι αθλητές-τριες του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων  στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 23 που έγινε στις 26 και 27 Αυγούστου στο Krefeld της Γερμανίας.

Η Νεφέλη Ντάρα κατέλαβε την 3η θέση σε στο αγώνισμα Διπλό Σκιφ Γυναικών -23, με τη συναθλήτριά της Ασβεστά Ιωάννα του ΝΟΘ. Τέταρτη θέση έλαβε ο Παύλος Φαϊτάς στον τελικό του αγωνίσματος της Δίκωπου άνευ, με τον συναθλητή του Ζήση Μπουκουβάλα του ΟΕ.

Έκτη θέση κατέλαβαν στον τελικό του αγωνίσματος Τετράκωπου άνευ ο Λεωνίδας Παλαιοπάνος, ο Βασίλης Κωστούλας και ο Δημήτρης Κούτρας με τον συναθλητή τους Τζουμέζη Λεωνίδα του ΕΝΟΑ.

Τέλος, την 8η θέση κατέλαβε ο Κων. Καραγιάννης με τον συναθλητή του Αθανασιάδη-Καούδη Άγγελο, στο αγώνισμα του Διπλού Σκιφ Ελαφρών Βαρών.

Στο μεταξύ, για το Βελιγράδι και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών αναχώρησε χθες η ομάδα Ανδρών-Γυναικών της εθνικής ομάδας. Στην ομάδα είναι και ο αθλητής του Ν.Ο.Ι. Θανάσης Παλαιοπάνος ο οποίος μαζί με τον συναθλητή του Γιάννη Καλανδαρίδη, θα αγωνιστεί στο διπλό σκιφ ανδρών για να διεκδικήσει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς του 2024.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back