Ένα νέο κρούσμα κορονοϊού προέκυψε από την εξέταση των 45 δειγμάτων που είχε λάβει ο ΕΟΔΥ σήμερα από την Παραμυθιά. Τα δείγματα είχαν σταλεί στο Εργαστήριο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου, το κρούσμα αφορά γυναίκα ηλικίας 40 ετών, από την οποία ελήφθη δείγμα στο πλαίσιο της ιχνηλάτησης.
«Όλα τα δείγματα που είχαν σταλεί την Τετάρτη στο Εργαστήριο Πατρών ήταν αρνητικά και αναμένονται τα αποτελέσματα για όσα στάλθηκαν σήμερα από τον ΕΟΔΥ» αναφέρεται.
Τέλος σημειώνεται ότι η 52χρονη γυναίκα, το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα της Παραμυθιάς- από το βράδυ της Τετάρτης έχει διασωληνωθεί. Στην περίπτωση της γυναίκας αυτής, προϋπήρχαν σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.
Συνολικά, στην Παραμυθιά, τα κρούσματα έφτασαν στα 13.
- ΕΟΔΥ: 3 κρούσματα στα Γιάννενα, 1 στην Πρέβεζα…και 212 στην Αττική
- ΕΟΔΥ:13 κρούσματα στα Γιάννενα…δύο στην Πρέβεζα, ένα στην Άρτα
- Ένα νέο κρούσμα στη ΘεσπρωτίαΠώς κατανέμονται γεωγραφικά τα 204 νέα κρούσματα κορονοϊού
