Συντακτης: Γιώργος Πατέλης
Δημοσιευση: 20-06-2017, 21:15
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το Νέο Hyundai i30 αποτελεί αυτοκίνητο DNA για τη Hyundai Motor αντιπροσωπεύοντας τον πυρήνα της μάρκας στην Ευρώπη. Το Νέο Hyundai i30 αποτελεί την απάντηση της Hyundai Motor στην αλλαγή των σύγχρονων αξιών και των προτιμήσεων των πελατών μέσα από τεχνολογικές οδηγικές λύσεις, με ιδιαιτερότητα στη σχεδίαση και την ευελιξία.

Το Νέο Hyundai i30 αποτελεί εξαιρετική λύση για εργένηδες και οικογενειάρχες, νέους στην ηλικία αλλά και νέους στο πνεύμα. Είναι μια έξυπνη και αποδοτική επιλογή για όσους αναζητούν ελκυστικό σχεδιασμό, αποτελεσματική και δυναμική οδήγηση και το πλέον ολοκληρωμένο πακέτο ασφαλείας. Η ποιότητα και η αξιοπιστία του, είναι εγγυημένα από τη μοναδική, κορυφαία 5-ετή εργοστασιακή εγγύηση χωρίς όριο χιλιομέτρων.

Το Νέο Hyundai i30 καθιερώνει τεχνολογία με χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας, όπως τα Apple CarPlayΤΜ, Android AutoΤΜ και την ασύρματη φόρτιση για την ενίσχυση της λειτουργίας smartphone και της λειτουργικότητας κατά την οδήγηση. Μία κορυφαία γκάμα χαρακτηριστικών ενεργητικής ασφαλείας περιλαμβάνει μεταξύ πολλών άλλων τα Συστήματα Autonomous Emergency Braking, Smart Cruise Control, Lane Keeping Assist System, Driver Attention Alert και Blind Spot Detection, αυξάνοντας την άνεση των επιβατών ώστε κάθε διαδρομή με το Νέο Hyundai i30 να γίνεται ακόμη πιο απολαυστική.

Με το σχεδιασμό να αποτελεί το Νο1 λόγο επιλογής του για τους πελάτες της Hyundai στην Ευρώπη, το Νέο Hyundai i30 εξελίσσει περαιτέρω τη σχεδιαστική φιλοσοφία της Hyundai με ακριβείς και χυτές γραμμές, εκπλεπτυσμένες πλούσιες επιφάνειες και ένα χυτό αμάξωμα για να δημιουργήσει μια διαχρονική εμφάνιση με αυτοπεποίθηση.

Οι μηχανικοί του Τεχνικού Κέντρου της Hyundai Motor Europe στη Γερμανία ενίσχυσαν τα δυναμικά χαρακτηριστικά του Νέο Hyundai i30 με ένα αυστηρό πρόγραμμα δοκιμών σε όλη την Ευρώπη και στη διάσημη πίστα Nürburgring Nordschleife. Το εξαιρετικά άκαμπτο και ελαφρύ αμάξωμα με 53% Προηγμένο Χάλυβα Υπέρ-Υψηλής Αντοχής (Advanced High-Strength Steel) της Hyundai Steel προσφέρει τη βάση για μια εξαιρετική οδηγική εμπειρία. Συνδυαζόμενο με πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων (Multilink) και την κατά 10% αμεσότερη απόκριση του τιμονιού, ο οδηγός μπορεί να απολαύσει δυναμικές ικανότητες οδήγησης, χωρίς συμβιβασμούς με υψηλά επίπεδα άνεσης.

Η γκάμα των κινητήρων και μεταδόσεων αποτελείται από 10 διαφορετικά σύνολα που περιλαμβάνουν 3 βενζινοκινητήρες, έναν κινητήρα turbo diesel με τρία επίπεδα ιπποδύναμης και εκπομπές ρύπων CO2 από 95 γρ./χλμ., ενώ τα κιβώτια ταχυτήτων περιλαμβάνουν 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο αλλά και το νέο 7-τάχυτο προηγμένο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DCT με χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι. Το Νέο Hyundai i30 είναι το πρώτο μοντέλο της Hyundai που διατίθεται με το νέο υπερ-τροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης, τον 1.4lt T-GDI με 140 PS.

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
kaissa 2