ΘΕΑΤΡΟ

Νέα σεζόν με τρεις παραγωγές

Εικόνα του άρθρου Νέα σεζόν με τρεις παραγωγές
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/10/2018, 16:59
ΘΕΑΤΡΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με τρεις δικές του παραγωγές (μία επανάληψη και δύο νέες) ξεκινάει τη νέα θεατρική σεζόν το Θέατρο «Έκφραση» (Αραβαντινού 14).

Η πρώτη παραγωγή (περσινή) αφορά την Παιδική Σκηνή. Πρόκειται για το έργο «Η Παναγία των Παρισίων» σε σκηνοθεσία Μίνας Παππά που θα ανέβει στις 20 Οκτωβρίου (στις 18:30) και στις 21 Οκτωβρίου (12:00 και 18:30), στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών. Η προπώληση εισιτηρίων έχει ξεκινήσει.

Τη σκυτάλη θα πάρει από την Κεντρική Σκηνή της «Έκφρασης» ο δημοφιλής «Caveman» του Rob Becker. Η παράσταση θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Νοεμβρίου και θα φιλοξενηθεί στο Θέατρο της Έκφρασης. Στην ομάδα της παράστασης συμμετέχουν ορισμένα πολύ γνωστά ονόματα του θεάτρου και του καλλιτεχνικού χώρου γενικότερα (διασκευή: Αναστασία Παπαστάθη, σκηνοθεσία: Γεράσιμος Γεννατάς, μουσική: Σπύρος Γραμμένος, σκηνικά-κοστούμια: Γιάννης Κράβαρης, βοηθός σκηνοθέτη Μαρία Φλωράτου. Ερμηνεύει ο Χρήστος Χρήστου).

Τον Δεκέμβριο, θα ακολουθήσει ο «Γυάλινος Κόσμος» του Τ. Ουίλιαμς σε σκηνοθεσία Χρήστου Χρήστου. Τους ρόλους ερμηνεύουν οι Γεωργία Διακοπούλου, Πέτρος Χριστακόπουλος, Αγγελική Οικονόμου και Αριστοτέλης Σπυρόπουλος.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back