ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Νέα περίοδος για το Enterprise Europe Network

Εικόνα του άρθρου Νέα περίοδος για το Enterprise Europe Network
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/02/2022, 12:10
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ξεκινάει από σήμερα 28/2 η νέα περίοδος λειτουργίας του Enterprise Europe Network - Hellas (2022 - 2025), όπου συμμετέχει και το Επιμελητήριο Ιωαννίνων

Η εναρκτήρια συνάντηση θα γίνει στο Electra Palace στην Αθήνα με τη συμμετοχή εκπροσώπων των 16 φορέων που απαρτίζουν την ελληνική κοινοπραξία Enterprise Europe Network - Hellas.

Την έναρξη των εργασιών θα κηρύξει ο καθηγητής Νεκτάριος Ταβερναράκης, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και διευθυντής της Κεντρικής Διεύθυνσης του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ).

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο υφυπουργός Έρευνας και Καινοτομίας Χρίστος Δήμας και ο γενικός γραμματέας Έρευνας και Καινοτομίας  Αθανάσιος Κυριαζής.

Κεντρικός ομιλητής εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, θα είναι ο Μάκης Τικφέσης, Project Advisοr, European Innovation Council and SMEs Executive Agency (EISMEA).

Η έναρξη της εκδήλωσης θα μεταδοθεί ζωντανά την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου και ώρα 14:00 από τον σύνδεσμο https://www.livemedia.gr/een2025

Το Enterprise Europe Network - Hellas σχηματίστηκε το 2008. Μετά από μια επιτυχημένη πορεία, το σχήμα ενισχύθηκε και αριθμεί πλέον 16 μέλη. Τον συντονισμό της κοινοπραξίας έχουν αναλάβει το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ και το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης & Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ).

Η ατζέντα της εκδήλωσης είναι εδώ

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back