ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ναυάγιο…

Εικόνα του άρθρου Ναυάγιο…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/12/2023, 19:24
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχασε και από την ουραγό Κηφισιά με 4-2 και βάζει πλώρη ολοταχώς προς υποβιβασμό. Το ματς της Καισαριανής ήταν ένα γενικώς κακό απόγευμα για άμυνες, καθώς τα 5 γκολ μπήκανε στο πρώτο ημίχρονο.

Στο 5’ ο ΠΑΣ βρέθηκε πίσω στο σκορ: ο Καραχάλιος έκανε λάθος, η Κηφισιά πετάχτηκε από δεξιά, από όπου πίεζε μέχρι εκείνη την ώρα, σέντρα και Οζέγκοβιτς: 1-0.

Στο 9΄ο Ροσέρο ισοφάρισε με ωραίο τρόπο: Παμλίδης κάθετη μπαλιά, μια ντρίπλα στο στόπερ και ενώ η μπάλα έφευγε προς τα δεξιά, «τσίμπημα» και κάτω από τα πόδια του τερματοφύλακα: 1-1.

Στο 10’ η Κηφισιά ξαναπήρε κεφάλι στο σκορ: ο Ματέους Σάντος πήρε τη δεύτερη πάσα από τη σέντρα μετά το γκολ που δέχθηκε η ομάδα του και πολύ εύκολα πλάσαρε από την κορυφή της περιοχής τον Κλέιμαν: 2-1.

Στο 23’ ο ΠΑΣ επανήλθε: Κόρνερ του Τσαούση, κεφαλιά Παντελάκης και 2-2.

Στο 35’ τα γκολ του ματς έγιναν πέντε και ενώ στο μεταξύ ο Αναγνωστόπουλος είχε αποκρούσει με… κεφαλιά το ωραίο πλασέ του Λεό. Μπιφουμά φάουλ, Λαντρ προβολή και 3-2 για την Κηφισιά…

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε με το ίδιο… roller coaster ρυθμό, με φάσεις, αλλά και πιο σκληρά μαρκαρίσματα. Ο Γκάρο κατάφερε να μπει αλλαγή στο 46’ και να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη στο 78’.

Στο 88’ ο ΠΑΣ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι, όταν ο Παπασάββας τράβηξε τον Εραμούσπε, αλλά το VAR δεν συμφώνησε.

Το τελικό χτύπημα έδωσε ο Οζέγκοβιτς στο 90’, σε φάση που αρχικά κρίθηκε ως οφσάιντ, αλλά το VAR επικύρωσε το γκολ: 4-2.

(photo credit: Superlague, Reporter Images)


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back