ΕΚΛΟΓΕΣ

ΝΑΡ: Στήριξη σε περιφερειακές και δημοτικές κινήσεις

Εικόνα του άρθρου ΝΑΡ: Στήριξη σε περιφερειακές και δημοτικές κινήσεις
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/07/2023, 14:50
ΕΚΛΟΓΕΣ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Το Γραφείο Περιοχής Ηπείρου- Κέρκυρας- Λευκάδας του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση στην απόφασή που προέκυψε από την πρόσφατη συνεδρίασή του, ανακοινώνει ότι οι οργανώσεις του συμμετέχουν και στηρίζουν την Αριστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο και  Αντικαπιταλιστική Αριστερά στα Ιόνια στις αντίστοιχες Περιφέρειες, καθώς και τις δημοτικές κινήσεις Αριστερή Παρέμβαση στα Γιάννενα και Ανυπότακτη Κίνηση στα χωριά και την πόλη της Πρέβεζας.

Σημειώνει ότι επιδιώκει δημιουργία δημοτικών κινήσεων και στις υπόλοιπες μεγάλες πόλεις της περιοχής. «Στόχος μας είναι να έρθουμε σε επαφή με τις τάσεις δυσαρέσκειας στους εργαζόμενους και τη νεολαία και να τους δώσουμε ανατρεπτική πολιτική έκφραση και παράλληλα να διαμορφώσουμε μαζί καλύτερους όρους για τις μάχες του επόμενου διαστήματος» αναφέρει επίσης, σε τέσσερις άξονες:

α) Την επεξεργασία και προβολή ενός ανατρεπτικού πλαισίου στόχων  πάλης για την ικανοποίηση των εργατικών λαϊκών αναγκών και δικαιωμάτων.
β)  Την προώθηση της συγκρότησης μορφών του οργανωμένου λαού, το ξεδίπλωμα  αγωνιστικών δράσεων και τη διαμόρφωση ισχυρού ανατρεπτικού κινήματος ως  τον μονόδρομο που θα μπορεί να επιβάλει κατακτήσεις και στο σήμερα και  ταυτόχρονα να προετοιμάζει τους εργαζόμενους για τις πιο συνολικές  συγκρούσεις.
γ) Την ανάδειξη των υπεύθυνων, των πυλώνων αυτής της  πολιτικής. Την αντιπαράθεση με την ΕΕ και τις πολιτικές της στο επίπεδο  του τοπικού κράτους, τη σύγκρουση με το κεφάλαιο και τα τοπικά  επιχειρηματικά συμφέροντα και τη διαπλοκή τους με δήμους και  περιφέρειες.
δ) Τη συμβολή στη συγκρότηση και εμφάνιση ενός συνολικού ρεύματος της αντικαπιταλιστικής-αντιδιαχειριστικής αριστεράς.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3