ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μια συλλογική παρέμβαση στην Ψυχιατρική Κλινική

Εικόνα του άρθρου Μια συλλογική παρέμβαση στην Ψυχιατρική Κλινική
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/01/2018, 14:24
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ιωαννίνων, σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ Ήπειρος και τον καθηγητή Βενετσάνο Μαυρέα, κάνει παρέμβαση στους χώρους της Ψυχιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Συγκεκριμένα, τα μέλη της Θεραπευτικής Κοινότητας του ΚΕΘΕΑ Ήπειρος, βάφοντας τους χώρους της κλινικής και η καλλιτεχνική ομάδα του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας, που αποτελείται από τους μαθητές Δώρα Αναστασιάδη,  Χερουλά Χασανή, Ντίνα Εξάρχου και την καθηγήτρια Ελευθερία Βαρβέρη, με υπεύθυνη τη διευθύντρια Καίτη Σεντελέ, παρεμβαίνουν εικαστικά, ζωγραφίζοντας τους χώρους με έργα μεγάλων καλλιτεχνών , όπως Βαν Γκογκ , Πικάσο, Μονέ. Η ιδέα ξεκίνησε από τη διευθύντρια Καίτη Σεντελέ και βρήκε μεγάλη ανταπόκριση από τον κ. Μαυρέα και το ΚΕΘΕΑ.

Η παρέμβαση συνεχίζεται  και με τους μαθητές Βασίλη Σιαμαλέκα, Γιάννα Καρκανάκη και Στασινή Νάκη. Η κα Σεντελέ ευχαριστεί τον καθηγητή της Ψυχιατρικής Κλινικής  κ. Μαυρέα, τα μέλη  τους Θεραπευτικής Κοινότητας του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ, τους μαθητές της καλλιτεχνικής ομάδας του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας και την καθηγήτριά τους, καθώς και το Σύλλογο Γονέων του ΚΕΘΕΑ Ήπειρος για την προσφορά υλικών ζωγραφικής.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back