ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μια νέα πρόκληση κάθε Κυριακή

Εικόνα του άρθρου Μια νέα πρόκληση κάθε Κυριακή
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/02/2019, 12:11
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ

Τον Πανσερραϊκό υποδέχεται ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC σε έναν αγώνα κεκλεισμένων των θυρών αύριο 17 Φεβρουαρίου στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων για τη 14η αγωνιστική της Α2 γυναικών.

Στον πάγκο της ομάδας επιστρέφει ο προπονητής Γιώργος Σιαμέτης, ο οποίες έκτισε την ποινή του.

Στις δηλώσεις τους, ο κ. Σιαμέτης και η κα Γιωτίτσα, παίκτρια της ομάδας, τόνισαν ότι ανεξάρτητα από το βαθμό δυσκολίας του ματς και τις άδειες κερκίδες, στόχος είναι η νίκη. «Είναι σημαντικό όμως ότι ο αγώνας αυτός σηματοδοτεί την επιστροφή του κόουτς στον πάγκο της ομάδας. Μας εμψυχώνει κάθε φορά, σε κάθε φάση και μας δίνει δύναμη» τόνισε η Δήμητρα Γιωτίτσα και ο Γιώργος Σιαμέτης πρόσθεσε ότι «για μας, έτσι και αλλιώς, δεν υπάρχει εύκολος και δύσκολος αντίπαλος. Κάθε Κυριακή είναι μια καινούργια πρόκληση» και «προκάλεσε» τις μικρότερες παίκτριες της ομάδας να προσπαθούν κάθε Κυριακή περισσότερο: 

«Βλέπουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά και εστιάζουμε σε αυτόν, γιατί όπως έχω ξαναπεί, τα μικρότερα κορίτσια δεν μπορούν να φτάσουν σε σημείο να είναι ‘χορτασμένα’. Κάθε παιχνίδι λοιπόν πρέπει να το αντιμετωπίζουν ως μια ακόμα ευκαιρία να αποδείξουν ότι αξίζουν να είναι στο γυναικείο τμήμα»

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back