Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Μια ενωτική δήλωση από τον Σωτήρη Ζαρπαλά

Εικόνα του άρθρου Μια ενωτική δήλωση από τον Σωτήρη Ζαρπαλά
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 31/01/2023, 14:32
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Σε μια ενωτική δήλωση προχωρά το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Σωτήρης Ζαρπαλάς.

Το όνομα του Ζαρπαλά «έπαιζε» για πολύ καιρό για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στα Γιάννενα. Τελικά δεν συμμετείχε για λόγους, μη πολιτικούς, όπως ξεκαθαρίζει. Προφανώς η δήλωσή του γίνεται και για να μη δημιουργηθούν εντυπώσεις περί απόσυρσης υποψηφιότητας. 

Αναφερόμενος στην τελευταία συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής για την έγκριση των ψηφοδελτίων, επισημαίνει ότι αποτελεί το εναρκτήριο λάκτισμα του προεκλογικού αγώνα.

«Ενός αγώνα που έχει ένα και μοναδικό στόχο, με δουλειά, ακεραιότητα και πάθος για την αλλαγή να καταφέρουμε να πάμε τον ορίζοντα της πατρίδας μας, ‘μια πήχη’ παραπέρα και να δώσουμε προοπτική στις Ελληνίδες και στους Έλληνες. Αυτή την μάχη θα τη δώσουμε όλοι μαζί ενωμένοι και αποφασισμένοι για μια καλύτερη Ελλάδα της ευημερίας, της προκοπής, της ισότητας των ευκαιριών και της αξιοπρέπειας» τονίζει.

Κάνει λόγο για «τοξικό δίπολο ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ» και εκτιμά ότι το ψηφοδέλτιο των Ιωαννίνων είναι «στελεχωμένο από άξιους υποψηφίους, που αποτελεί το καλύτερο εχέγγυο για την επίτευξη των στόχων μας».

Κλείνει ευχαριστώντας τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και την επιτροπή ψηφοδελτίων για την «ομόφωνη, τιμητική, απόφαση πρότασης υποψηφιότητας που μου απηύθυνε αλλά και για την κατανόησή τους στην απόφασή μου για μη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων για λόγους, μη πολιτικούς».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back