ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μια δωρεά από την Ένωση Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Ηπείρου

Εικόνα του άρθρου Μια δωρεά από την Ένωση Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Ηπείρου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/01/2023, 15:45
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τρία αναπηρικά αμαξίδια παρέδωσε η Ένωση Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Ηπείρου στις υπηρεσίες πρόνοιας του Δήμου.

«Η Ένωσή μας εδώ και αρκετά χρόνια έχει σταματήσει την κοπή βασιλόπιτας στις υπηρεσίες και τα κλιμάκια της υπηρεσίας μας στην Ήπειρο. Αντί αυτού επιλέγουμε να διαθέσουμε κάποια χρήματα για σημαντικό σκοπό. Έχουμε ορκιστεί να είμαστε δίπλα στον έλληνα πολίτη. Αυτό κάνουμε και σήμερα με έναν διαφορετικό τρόπο… Δωρίζοντας στην υπηρεσία του Δήμου τρία αναπηρικά αμαξίδια εκ μέρους όλων των πυροσβεστών της Ηπείρου» ανέφερε στις δηλώσεις του ο προέδρος της Ένωσης Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Βασίλης Βράστος.

Εκ μέρους του Δήμου, ο αντιδήμαρχος Βαγγέλης Πήχας που αναπληρώνει τον δήμαρχο ευχαρίστησε το σωματείο. «Με την πράξη αλληλεγγύης δείχνουν ότι είναι δίπλα στους πολίτες και ιδιαίτερα στα άτομα με αναπηρία» τόνισε ο κ. Πήχας, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δημαρχείου.

Η αντιδήμαρχος, αρμόδια για την κοινωνική πολιτική Χριστίνα Κωτσαντή, ευχαρίστησε το σωματείο για την προσφορά και σημείωσε ότι «η Ένωση Πυροσβεστών δίνει ένα μάθημα κοινωνικής αλληλεγγύης το οποίο πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3