ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μια βαλίτσα μετάλλια στην σκοποβολή

Εικόνα του άρθρου Μια βαλίτσα μετάλλια στην σκοποβολή
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/10/2017, 22:54
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στον  πανελλήνιο αγώνα σκοποβολής που έγινε στο στρατιωτικό πεδίο βολής το οποίο χρησιμοποιεί ως σκοπευτήριό  του ο Όμιλος Αθλητικής Σκοποβολής Κορινθία, πήρε μέρος ο ΑΟ ΜΠΟΥΝΤΟ. Ο αγώνας που ήταν διήμερος , συγκέντρωσε τους καλύτερους έλληνες σκοπευτές, αλλά και αθλητές από χώρες του εξωτερικού όπως Σερβία, Ρωσία, Αυστρία, Φινλανδία, Βουλγαρία. Από τον ΑΟ ΜΠΟΥΝΤΟ, σχεδόν όλοι οι έφηβοι και νεανίδες συμμετείχαν, κατέκτησαν μετάλλια: Μιχάλης Βέργος 2η νίκη classic junior, Χαράλαμπος Γεωργίου 2η νίκη     open junior, Νίκος Ράμμος 2η νίκη standard junior, Νίκος Σταύρου 3η νίκη open junior και Βασιλική Δημουλά 3η νίκη classic ladies.

Στις μεγάλες κατηγορίες, οι Μιχάλης Ζαφειρίδης, Γιώργος Τσιάβος και Μιχάλης Βέργος κατέκτησαν την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία classic. Τη μεγαλύτερη όμως διάκριση την πέτυχε η  Ελένη Τσοπουροπούλου, με την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία production ladies.

Στον αγώνα συμμετείχαν ως βοηθοί κριτές  οι νέοι Εθνικοί κριτές που αποφοίτησαν από το σεμινάριο που έγινε την παραμονή του αγώνα από τον πρόεδρο του Εθνικού Ινστιτούτου Κριτών Ελλάδος και του ΑΟ ΜΠΟΥΝΤΟ, Κωνσταντίνο Σουμαλεύρη.

Ένας από τους επόμενους αγώνες θα γίνει στις 28 και 29 Οκτωβρίου στο σκοπευτήριο του  Περάματος.  Επίσης, ο ΑΟ ΜΠΟΥΝΤΟ θα διοργανώσει στις 4 και 5 Νοεμβρίου τον Πανελλήνιο Αγώνα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας και πάλι στο στρατόπεδο του Περάματος.





ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back