ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Μητρόπολη-Δημόσιο ΙΕΚ Ιωαννίνων: «Ψηφίστε μας»...

Εικόνα του άρθρου Μητρόπολη-Δημόσιο ΙΕΚ Ιωαννίνων: «Ψηφίστε μας»...
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/03/2024, 19:15
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ήταν το 2019 όταν ο όμιλος εταιριών Texan-Envipco εγκαινίασε στην Ελλάδα τη μονάδα παραγωγής μηχανημάτων ανταποδοτικής ανακύκλωσης παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του τότε αμερικανού πρέσβη.

Ο όμιλος αυτός έχει συνδέσει την παρουσία του στη χώρα με το σύστημα διαχείρισης «Ανταποδοτική Ανακύκλωση». Το οποίο η Μητρόπολη Ιωαννίνων το έχει ενσωματώσει πλήρως στον τρόπο διαχείρισης των ανακυκλώσιμων.

Αυτή τη φορά η Μητρόπολη Ιωαννίνων δεν θα εγκαταστήσει ένα νέο «σπιτάκι», αλλά θα συμμετάσχει σε έναν διαγωνισμό στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποιεί ο όμιλος Texan-Envpico.

Μέσω του προγράμματος αυτού, ο όμιλος επιδιώκει να χρηματοδοτήσει κάποιες δράσεις, οι οποίες θα επιλεγούν μέσω ψηφοφορίας.

Η Μητρόπολη Ιωαννίνων έχει καταθέσει πρόταση για την υλοποίηση «ενός σύγχρονου και καινοτόμου εκπαιδευτικού προγράμματος επαγγελματικής κατάρτισης σε μια πρότυπη μονάδα θερμοκηπιακής και υδροπονικής καλλιέργειας κηπευτικών και αρωματικών φυτών». Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα, που έχει εγκριθεί από το υπουργείο Παιδείας, στηρίζεται από έναν δημόσιο φορέα εκπαίδευσης: το Δημόσιο ΙΚΕ Ιωαννίνων. Τόπος διεξαγωγής του οι εγκαταστάσεις της Μητρόπολης στην περιοχή της Μονής Βελλάς.

Η πρόταση που «κατέβηκε» στον διαγωνισμό, κατατέθηκε από κοινού από τη Μητρόπολη Ιωαννίνων και το Δημόσιο ΙΕΚ Ιωαννίνων…

Και ο μητροπολίτης Ιωαννίνων Μάξιμος καλεί άπαντες να στηρίξουν με την ψήφο τους την υποψηφιότητα της πρότασης (https://csr-texan.recycling-center.gr/) που αφορά τη δημόσια μεταλυκειακή εκπαίδευση.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back