Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Μηνύματα Γ. Παπανδρέου από τα Γιάννενα

Εικόνα του άρθρου Μηνύματα Γ. Παπανδρέου από τα Γιάννενα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/11/2021, 01:10
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

O Γιώργος Παπανδρέου έκανε την πολιτική του ομιλία σήμερα στα Γιάννενα, στο ξενοδοχείο Grand Serai, και οι υποστηρικτές και φίλοι του ήταν εκεί (για τους όσους αγαπούν τις συγκρίσεις, η αίθουσα ήταν σχεδόν τόσο γεμάτη όσο ήταν και στην ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη).

Η πολιτική εκδήλωση, με τον Μάκη Χατζεφραιμίδη να προλογίζει, δεν θα μπορούσε να μην επισκιαστεί από τον ξαφνικό θάνατο της Μαργαρίτας Ζήκου, στην κηδεία της οποίας είχε παραβρεθεί νωρίτερα ο κ. Παπανδρέου. Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ έκανε αναφορά στη Μαργαρίτα Ζήκου και στην αρχή της ομιλίας του. Τηρήθηκε και ενός λεπτού σιγή.

Ο κ. Παπανδρέου, στην τοποθέτησή του, έβαλε απέναντι τη Νέα Δημοκρατία, την οποία κατηγόρησε ότι υποστηρίζει τα συμφέροντα και τους ισχυρούς.

Με αφορμή τις εξελίξεις γύρω από την πανδημία σε παγκόσμιο επίπεδο, μίλησε για τον δρόμο της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς.

Υποστήριξε δε πως το ΚΙΝΑΛ είναι το κόμμα που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στη χώρα με διαφάνεια. Στην ομιλία του δεν έλειψαν οι αναφορές στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου και στα όσα έγιναν την περίοδο της διακυβέρνησης του ίδιου. Γενικότερα, έδωσε έμφαση στο μέλλον της χώρας. 

Ο κ. Παπανδρέου έδωσε και μια απάντηση στο σημερινό δημοσίευμα των «Νέων» για τη Φώφη Γεννηματά: «Θέλω να πω σε όλους εκείνους που άνανδρα τη χτυπούν, για να χτυπήσουν και την παράταξη, ότι τα μικρόψυχα σχόλια τους χαρακτηρίζουν τους ίδιους και όσους υπηρετούν χωρίς ντροπή, κρυμμένοι πίσω από την ελευθερία του λόγου και της έκφρασης».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back