ΕΚΛΟΓΕΣ

Μετωπική κάθοδος σε Δήμο και Περιφέρεια

Εικόνα του άρθρου Μετωπική κάθοδος σε Δήμο και Περιφέρεια
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/07/2023, 15:33
ΕΚΛΟΓΕΣ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Η Αριστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο, η Αριστερή Παρέμβαση στα Γιάννενα και το Αγωνιστικό Μέτωπο κατεβαίνουν από κοινού σε Δήμο Ιωαννιτών και Περιφέρεια Ηπείρου.

Η παράταξη συνεδριάζει στις 31 Ιουλίου, στις 19.30 στην αίθουσα Σάρκα (2ος όροφος).

Στην ανακοίνωσή της η μετωπική αυτοδιοικητική παράταξη, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι στις παρούσες συνθήκες, Δήμοι και οι Περιφέρειες «μέσα σε ένα ασφυκτικό νομοθετικό πλαίσιο, είναι το μακρύ χέρι ενός αυταρχικού καπιταλιστικού κράτους και έχουν περιοριστεί στο ρόλο ενός γραφειοκρατικού μηχανισμού που εισπράττει τους αβάσταχτους φόρους της κεντρικής εξουσίας, στηρίζει τα επιχειρηματικά συμφέροντα και αναπαράγει την κυρίαρχη πολιτική».

Συμπληρώνει ακόμα ότι «και στην Περιφέρειά μας η πολιτική των ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ έχει επιφέρει καταστροφικά αποτελέσματα για τους εργαζόμενους, συγκεντρώνοντας πλούτο και εξουσία σε μικρή μερίδα καπιταλιστών που έχει στην ιδιοκτησία της την ντόπια παραγωγή».

Καταλήγει τονίζοντας ότι «η παράταξή μας στέκεται στην πρώτη γραμμή αυτού του αγωνιστικού μετώπου στην αυτοδιοίκηση, μετώπου αντίστασης στην καπιταλιστική βαρβαρότητα, και αγώνα, για την κατάκτηση των δικαιωμάτων μας και την ικανοποίηση των αναγκών μας».

(φωτό αρχείου)

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back