Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μέτσοβο: Αποφάσισαν κοινή κάθοδο στις δημοτικές εκλογές

Εικόνα του άρθρου Μέτσοβο: Αποφάσισαν κοινή κάθοδο στις δημοτικές εκλογές
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Πατέλης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/05/2023, 02:53
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Κοινή κάθοδο στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου αποφάσισαν οι τρεις αντιπολιτευόμενες παρατάξεις του Δήμου Μετσόβου. 

Σύμφωνα με ανάρτηση του προέδρου του συνδυασμού «Μέτσοβον-Νέα Εποχή», κ. Θεόφιλου Σούλτη το όνομα της νέας παράταξης είναι «Συμμαχία Προόδου» και επικεφαλής θα είναι ο ίδιος. 

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «Η νέα παράταξη δημιουργήθηκε από τη συνένωση τριών υφιστάμενων δημοτικών παρατάξεων που ήδη εδώ και 1,5 περίπου χρόνο συνεργάζονται σε όλους τους τομείς. Η ήδη επιτυχημένη συνεργασία αποτελεί ουσιαστικά και τον πυρήνα του όλου εγχειρήματος αλλά και τη κινητήρια δύναμη για να αλλάξει ο Δήμος Μετσόβου». 

Στην ανάρτηση που υπογράφουν και οι τρεις επικεφαλής των παρατάξεων (Σπύρος Βασιλείου, Απόστολος Μπιτούνης και Θεόφιλος Σούλτης) σημειώνουν ότι γνωρίζουν «πολύ καλά τις παθογένειες που υπάρχουν στο Δήμο Μετσόβου», έχουν «δώσει ήδη πολλές μάχες με τη ‘στασιμότητα’ που επικρατεί στο Δήμο τα τελευταία χρόνια» και ευελπιστούν «μέσα από τη δημοσίευση του προγράμματος της [νέας παράταξης] να πείσει εκ νέου την πλειοψηφία του δήμου Μετσόβου να την στηρίξει».

Αυτό που μένει τώρα είναι να μάθουμε τον αντίπαλο...

Φωτογραφία: Ο Θεόφιλος Σούλτης ασκεί το εκλογικό του δικαίωμα στις δημοτικές εκλογές του 2019



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back